Job details

Backoffice Manager

Release Date

08. Sep 2017

Place of work

Ijsselstein - Netherlands

Functional area

Other Services

Job Type

Full Time

Career Level

Manager with direct report

Employment Type

Permanent

About us

De Straumann groep is wereldwijd een toonaangevende organisatie op het gebied van tandheelkundige implantaten, prothetiek en weefselregeneratie. Straumann Nederland opereert in een uitdagende, snel veranderende markt.

Your tasks

    “Simply doing more”

    Heb jij de afgelopen 5 jaar bewezen een echte regelaar te zijn? Vind jij altijd een out of the box oplossing voor elk probleem? Ben je service- en klantgericht en neem jij je eigen verantwoordelijkheid? Werk je accuraat en gestructureerd?

    Zet je graag je tanden in werkzaamheden die gerelateerd zijn aan facilitair beheer (o.a. voorraadbeheer, contractmanagement en wagenparkbeheer)? Spreek en schrijf je goed Nederlands en Engels ? Draai jij je hand niet om voor b.v. het plannen en organiseren van vergaderingen, events en congressen maar ook voor het boeken van een vlucht en/of hotelkamer? En ben je bereid om af en toe naar ons kantoor in België (Zaventem) te rijden?

Your profile

    Dan ben jij de Backoffice Manager die we zoeken binnen Straumann B.V.. Straumann is marktleider binnen de dentale wereld en heeft haar global HQ gevestigd in Basel, Zwitserland.

Interested?

Heb jij een HBO werk- en denk niveau, ben je minimaal 5 jaar werkzaam (geweest) binnen een soortgelijke functie en vind je het boeiend om in een internationale werkomgeving te werken? Dan ontvangen we graag je CV en motivatiebrief per mail via hr.benelux@straumann.com. Voor meer informatie kun je bellen met Afdeling HR via +31 30 604 66 11.

Remarks

NB. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet gehonoreerd.


Contact Information

Send your application to

Straumann Benelux
Straumann B.V. Einsteinweg 15
3404 LE IJsselstein
Netherlands
+31 (0)30 604 66 11
+31 (0)30 604 67 28
http://www.straumann.nl