Educație ortodontică cuprinzătoare, continuă

Educația este cheia succesului în ortodonție. Acesta este motivul pentru care am creat Ortho Campus, o colecție cuprinzătoare de instrumente ortodontice de învăţare și programe educaționale pentru tratamente de succes. Indiferent dacă doriți să vă consolidați cunoştinţele clinice sau să dezvoltaţi un cabinet cu un flux de lucru digitalizat, Ortho Campus vă oferă experiența educațională supremă privind gutierele transparente.


Classroom: potrivit pentru toată lumea

Webinare, cursuri fizice și resurse de e-learning, toate încorporate chiar aici, în Ortho Campus Classroom. În Classroom vă puteți elabora planul de învățare personalizat, căutând în catalogul nostru public de materiale educaționale. Indiferent dacă sunteți igienist sau asistent, medic stomatolog generalist începător sau medic ortodont experimentat, cu siguranță veți găsi ceva interesant în Classroom.


Help Center online: 300+ articole pregătite și în curs de publicare

Poate fi considerată un fel de Wiki a ortodonției. Help Center-ul online ClearCorrect este o bază de date cu o varietate mare de articole utile, care acoperă subiecte vaste, începând de la tehnici avansate privind gutierele, până la instrumente de marketing pentru cabinet. Cu peste 300 de articole gratuite deja existente, Help Center reprezintă punctul de plecare atunci când aveți o anumită întrebare la care doriți un răspuns simplu, dar amănunțit.


Extindeți-vă echipa ortodontică prin mentorat și colaborare

Lucrăm cu parteneri regionali pentru a asigura cea mai bună experiență ClearCorrect posibilă - atât pentru dvs., cât și pentru pacienții dvs. Dacă aveți nevoie de ajutor pentru un caz sau dacă doriți doar o a doua opinie, vă punem la dispoziţie instrumente și servicii de mentorat și colaborare care vă vor îndruma cazurile pe drumul cel bun și le vor menține acolo.

Serviciile de mentorat ClearCorrect vă vor pune în legătură cu un ortodont experimentat care vă va oferi sfaturi și vă va învăţa tehnicile necesare pentru cazuri reuşite.

Pentru a vă consolida echipa ortodontică, opțiunea noastră de Collaborator din Doctor Portal vă va permite să împărtășiți cazurile cu echipa, cu mentorii dvs. sau cu ambele părţi, astfel încât totul să fie menţinut sub control.


La fel de importantă: educația pacienților.

Majoritatea medicilor s-ar bucura de puțin ajutor în conversația cu pacienții. Din acest motiv am creat Clinic App. Cu ghiduri de discuție prietenoase pentru pacienți, despre consecințele diferitelor tipuri de malocluzie și beneficiile gutierelor transparente, Clinic App este o resursă excelentă pentru a începe și a ghida conversațiile cu pacienții despre sănătatea lor orală și despre modul în care ClearCorrect îi poate ajuta.


Sunteți gata să deveniți utilizator ClearCorrect?