Simplificăm complexitatea prin conectivitate.

Sisteme terțe.

Soluții digitale Straumann Group oferă biblioteci de proiectare pentru sistemele CADCAM terțe care permit ca proiectul CAD al unor dispozitive specifice pacientului să se potrivească cu implanturile și soluțiile protetice Straumann. Ca în cazul tuturor dispozitivelor medicale, se pot aplica anumite restricții pentru accesul pe piață, în funcție de legislația locală și de statutul autorizației de reglementare pentru jurisdicția relevantă. Utilizatorul sistemului CADCAM este responsabil să se asigure că utilizarea sistemului CADCAM, inclusiv a materialelor și blancurilor de frezare utilizate sau produse, se face în conformitate cu cerințele legale și de reglementare din țara respectivă. Pentru întrebări suplimentare, contactați reprezentantul local Straumann.


Documente importante pentru utilizatorii 3Shape (citiți înainte de utilizare)

Înregistrare
Vă rugăm să citiți acest document referitor la modul de înregistrare și de instalare a bibliotecii DME, precum și informațiile privind comandarea și utilizarea materialelor Straumann, împreună cu termenii și condițiile noastre.

Manual
Pentru a utiliza indicația de bară și punte pentru implant, este esențial să citiți aceste instrucțiuni.
Pentru a utiliza indicațiile de ceramică sticlă, este esențial să citiți aceste instrucțiuni.
Pentru a utiliza conexiunea dintre 3Shape Trios® și CARES® Visual, este esențial să citiți aceste instrucțiuni.

Cerințe de reglementare
Datorită cerințelor de reglementare specifice țării, componentele ar putea să nu fie disponibile pe piață în țara dumneavoastră. Pentru mai multe informații, contactați persoana de contact locală sau verificați disponibilitatea produsului.


Documente importante pentru utilizatorii exocad (citiți înainte de utilizare)

Înregistrare
Vă rugăm să citiți acest document referitor la modul de înregistrare și de instalare a bibliotecii, precum și informațiile privind comandarea și utilizarea materialelor Straumann, împreună cu termenii și condițiile noastre.

 

Pentru a plasa o comandă, descărcați Instrumentul de comandă Straumann.