Straumann®
M series

Mai multe opțiuni pentru frezare și șlefuire.

 Straumann® M series este un sistem unic, care poate gestiona cea mai mare parte din cazurile dumneavoastră, permițând frezarea umedă, umedă/uscată și uscată într-un singur sistem. Puteți produce o gamă extensivă de restaurări cu o gamă unică de materiale și indicații. Cu opțiuni multiple de flux de lucru, vă puteți bucura de flexibilitatea de a utiliza un sistem indiferent de cazul primit din partea clientului. Pentru perioadele aglomerate sau pentru lucrări complexe, această unitate de frezare centralizată funcționează ca o extensie a laboratorului dumneavoastră.

  • FLEXIBILITATE

    Fluxuri de lucru multiple și o gamă largă de materiale. Modular și actualizabil, cu suporturi multiple de blanc pentru blocuri de materiale și fabricarea în laborator a bonturilor personalizate, dintr-o bucată, din titan.

  • SIMPLITATE

    Utilizare ușoară și viteză.

  • FIABILITATE

    Modulul Straumann® CARES® CAM din software-ul CARES® Visual include controlul și evitarea elaborată a coliziunii pentru a asigura un grad ridicat de fiabilitate a procesului.

Digital Knowledge Portal

Explorați videoclipuri educaționale, manuale, instrucțiuni de utilizare și alte materiale informative pentru produsele și serviciile noastre digitale. ​

Mergeți la Digital Knowledge Portal

Povești de viață cu privire la youTooth

Niciun rezultat pentru căutarea dvs.

Eroare încărcare articole

Explorați mai multe articole youTooth

Descărcări

Documente

Videoclipuri și animații

Dovezi științifice

Cataloage