De væsentligste fordele ved tandimplantater


Et tandimplantat bliver en del af din krop

Selv de bedste proteser vil altid være en fremmed del, der kræver omfattende vedligeholdelse. I modsætning hertil er et tandimplantat blot en kunstig rod, som efter helingen bliver en del af din krop og fungerer som en naturlig rod.

Tandimplantater bibeholder din naturlige ansigtsfacon.

Implantater sender tyggekraften videre til kæbebenet. Det er ikke tilfældet, hvis der mangler tænder, eller når der er blevet indsat en konventionel protese. Hvis tyggekraften ophører, forringes knoglen langsomt og ansigtets facon kan med tiden ændre sig.

Tandimplantater bibeholder dit smil.

Funktionalitet og det visuelle indtryk er i perfekt harmoni – der er simpelthen ingen synlig forskel, og der er ikke behov for særlig vedligeholdelse.

Du kan føle dig bedre tilpas, når du taler, smiler og spiser.

Tandimplantater behøver ingen ganeplade, som det er tilfældet med konventionelle proteser. Du føler dig bedre tilpas, når du taler, smiler og spiser.
Dine tænder behøver ikke at blive filet ned.

Med en konventionel bro skal de sunde, tilstødende tænder til højre og venstre for den manglende tand files ned for at kunne understøtte broen. Når der anvendes et implantat til at lukke mellemrummet med, påvirkes de tilstødende tænder ikke, og den naturlige tandsubstans forbliver intakt.