Hammasimplanttien tärkeimmät edut


Hammasimplantista tulee osa sinua

Laadukkainkin proteesi on aina vierasesine, joka vaatii erityistä huoltamista. Hammasimplantti puolestaan on keinojuuri, joka parannuttuaan mukautuu osaksi sinua ja toimii luonnollisen hammasjuuren tavoin.

Hammasimplantit säilyttävät kasvonpiirteesi.

Implantit siirtävät purentavoiman leukaluuhun. Tätä ei tapahdu, jos suusta puuttuu hampaita tai niiden tilalla on perinteinen proteesi. Jos purentavoimaa ei käytetä, luu voi alkaa hitaasti vetäytyä, jolloin kasvojen muoto voi muuttua ajan kuluessa.

Hammasimplantit takaavat kauniin hymyn.

Toimivuus ja ulkonäkö kulkevat käsi kädessä: implantin tukema keinohammas näyttää luonnolliselta – mitään näkyvää eroa ei ole, eikä hammas vaadi mitään erityishoitoa.

Voit puhua, hymyillä ja syödä hyvillä mielin.

Hammasimplanttien kanssa ei tarvita perinteisiin proteeseihin liittyviä kitalaen tukilevyjä. Voit puhua, hymyillä ja syödä hyvillä mielin.
Hampaita ei tarvitse hioa.

Perinteistä siltaa käytettäessä on puuttuvan hampaan vasemmalla ja oikealla puolella olevat terveet hampaat hiottava mataliksi, jotta silta voidaan asettaa tukevasti paikalleen. Kun puuttuva hammas korvataan implantilla, se ei vaikuta viereisiin hampaisiin, eikä luonnollisten hampaiden rakenteisiin tarvitse kajota.