Sinä ja me

Straumann Group -konsernin esittely.

Maailman mittakaavassa hammashoidon ammattilaiset ovat käyttäneet yli kuuden vuosikymmenen aikana lähes puoli miljardia Straumannilta peräisin olevaa tai Straumann Group -konsernin tuotemerkillä varustettua tuotetta tai osaa. Tuotemerkki ei välttämättä ole tuttu potilaille, mutta lähes jokainen hammashoidon ammattilainen tuntee Straumannin ja tietää sen kuuluvan maailman johtaviin hammashoitotuotteiden toimittajiin. Straumann edustaa hammashoidon huippulaatua, ja sen tavoitteena on palauttaa hymyjen lisäksi Haluamme palauttaa itseluottamuksesi.

Tarjoamme maailmanluokan tuotteiden lisäksi myös hammashoidon ratkaisuja. Hammaslääkärit, -klinikat ja -laboratoriot osallistuvat koulutustapahtumiimme kaikkialla maailmassa, hyödyntävät tukipalvelujamme ja käyttävät hyväkseen laajaa palveluvalikoimaamme. Meidät tunnetaan johtavana innovaattorina, ja pyrimme jatkuvasti edistämään hammashoidon laatua tekemällä yhteistyötä yliopistojen, klinikoiden, tutkimuslaitosten, verkostojen ja yhteisöjen kanssa. Tuotteitamme, ratkaisujamme ja palvelujamme käytetään yli sadassa maassa. Tämän mahdollistaa laaja jakelijoiden ja kumppaneiden verkosto.

Straumann Group -konsernin pääkonttori on Baselissa, Sveitsissä. Tuomme yhteen maailmanlaajuisia ja kansainvälisiä tuotemerkkejä, jotka tunnetaan edistyksellisestä teknologiasta, innovatiivisuudesta ja korkeasta laadusta hampaiden korvaamisen, oikomisen, estetiikan ja digitaalisen hammashoidon alalla. Tuotemerkkejämme ovat Straumann, Neodent, Anthogyr, Medentika, ClearCorrect, Dental Wings. Meillä on myös muita kumppaneita ja omistamme osittain tai kokonaan muita yhtiöitä.


Historia ja visio

Kun tri Reinhard Straumann aloitti sveitsiläisenä kellonvalmistajana 1900-luvun alussa, hänellä ei ollut aavistustakaan, että matka johtaisi lääkinnällisten laitteiden eturintamaan ja lopulta maailman suurimmaksi hammasimplanttien toimittajaksi. 

Hän oli todellinen edelläkävijä, jolla oli aito tutkimuksen palo. Hänellä oli aito halu tavoitella huippulaatua ja innovatiivisuutta sekä parantaa ihmiskunnan elinoloja. Siksi yrityisen toiminta laajeni paljon kellonvalmistusta pidemmälle. Tuloksena oli sveitsiläinen insinööriosaaminen, joka tukeutuu tieteeseen ja tutkittuun näyttöön ja yhdistää muotoilun tarkkuuteen, ammattitaitoon ja laatuun. 

Straumannin perinteet muotoutuivat kolmen edelläkävijäsukupolven aikana ja loivat pohjan nykyisen kaltaiselle modernille hammasimplantologialle. Olemme olleet implantologia-alalla jo yli 60 vuoden ajan. Venytämme rajoja, teemme aina uusia aluevaltauksia, luomme mahdollisuuksia parantaa ihmisten elämänlaatua. Olemme hammasimplanttien suurin valmistaja maailmanlaajuisesti aina vuonna 1974 valmistetusta ensimmäisestä hammasimplantista tämän päivän digitaalisiin ratkaisuihin asti. Alusta asti olemme pysyneet uskollisina ydinarvollemme, joka on tinkimätön ja potilaskeskeinen laatu. 

Innovaatiomme nojautuvat tieteelliseen näyttöön ja maailman laajimpaan hammashoidon ammattilaisten verkostoon. Tutkimuksen, innovatiivisuuden, osaamisen ja koulutuksen ansiosta pystymme tuottamaan entistä parempia ratkaisuja entistä useammille ihmisille. Siksi hammashoidon ammattilaiset ja potilaat kokevat Straumannin olevan alan kultainen standardi ja hammashoitoalan luotettavin tuotemerkki.

Kaikki alkoi vuonna 1954 perustetusta sveitsiläisestä tutkimusinstituutista. Nyt se on maailmanlaajuinen yhtiö, jolla on yli 7 600 työntekijää ja laaja tytäryhtiöiden, jakelijoiden ja kumppaneiden verkosto yli sadassa maassa. Nykyään muodostamme vahvan tuotemerkkivalikoiman, jolla on rikas perintö ja kumppanit edistämässä hammashoidon innovaatiota. Kehitämme yhteisvoimin hammashoidon huippulaatua, tavoitteenamme luoda hymyjen lisäksi muutakin: itseluottamusta.


Keskinäinen luottamus

Sinä luotat hammaslääkäriisi samoin kuin hammaslääkärisi luottaa meidän tuotteisiimme, palveluihimme ja ratkaisuihimme. Tämä keskinäinen luottamus pohjautuu kolmeen peruspilariin:

  • Laatu: Sitoutuminen tinkimättömään laatuun tukeutumalla tiukkoihin standardeihin, tieteelliseen näyttöön ja mekaaniseen testaukseen
  • Innovaatio: Straumann on edelläkävijöiden sulatusuuni, joka muuntaa ideat tarkoituksenmukaisiksi ja rajoja rikkoviksi innovaatioiksi. Taustalla on yli 60 vuotta tieteeseen perustuvaa innovaatiota
  • Perusta: Ikoninen sveitsiläinen tarkkuussuunnittelu, edelläkävijän rooli tuki- ja liikuntaelinten ja hammashoidon tuotteiden valmistuksessa, yhteistyö maailman parhaimmistoon kuuluvien kliinikoiden ja teknikoiden kanssa hammashoidon kehittämiseksi. Straumannin historia on tiiviissä yhteydessä sekä tieteelliseen että kliiniseen kenttään.