Kapcsolatfelvétel


Büszkék vagyunk a nyitott és együttműködő vállalati kultúránkra és munkakörnyezetre minden Straumann Group vállalatnál és divíziónál. Számunkra egyértelmű, hogy kérdéseket teszünk fel és megosztjuk ötleteinket. Ez azokra az emberekre is vonatkozik, akik nekünk szeretnének dolgozni.

Ez az, amiért itt vagyunk Önnek. Ha bármilyen kérdése van a Straumann Group-hoz, mint munkaadóhoz, szívesen megválaszoljuk a legjobb módon, ahogy tudjuk. Kérjük, értse meg, hogy itt nem fogadunk el jelentkezést (sokkal könnyebb a „Pályázható állások” pont alatt jelentkezni) vagy válaszolunk meg szolgáltatói kérdést. Várjuk megkeresését!

„A küldetésem az, hogy a tehetséget és a karrierlehetőséget összehozzam, segítve nekünk a fogászat megváltoztatásában. Ha kérdése van a Straumann Group-hoz, mint kiválasztott munkaadójához – csak lépjen velem kapcsolatba ezen az űrlapon keresztül. Minden tőlem telhetőt megteszek, hogy a lehető legjobban válaszoljam meg kérdését.”

  • Marcus Fischer

    Központ, Európa, Svájc, Végzős program, általános kapcsolattartó


Bátran keressen fel, ha bármilyen általános kérdése van a velünk való munkáról. Adott állásjelentkezésekkel kapcsolatban, kérjük, keresse fel a pályázható állások oldalunkat.