Készen áll rá, hogy nagy hatással legyen?

Pályázható állások #ChangeMakers számára

Kizárólag amerikai pályázók számára: Esélyegyenlőséget biztosító és pozitív intézkedéseket alkalmazó munkáltató 

A Straumann Group esélyegyenlőséget biztosító munkáltató, és nem tesz különbséget az alkalmazottak és a jelentkezők foglalkoztatásában faj, szín, nem, szexuális irányultság, nemi identitás, vallás, hit, nemzeti származás, életkor, veterán státusz vagy az állás követelményeit nem érintő fogyatékosság alapján. A Straumann Group pozitív intézkedéseket alkalmaz annak biztosítására, hogy a képzett jelentkezők alkalmazása és az alkalmazottak kezelése fajra, életkorra, színre, vallásra, nemre, szexuális irányultságra, nemi identitásra, nemzeti származásra, veterán státuszra vagy fogyatékosságra való tekintet nélkül történjen. Az Egyesült Államok Munkaügyi Minisztériumának 11246. rendelete, a Rehabilitációs törvény 503. szakasza és a Vietnámi korszak veteránjainak újbóli beilleszkedését segítő törvény 4212. szakasza értelmében a Straumann Group pozitív intézkedési programot és tervet fejlesztett ki és tart fenn.

Az összes képzett jelentkező foglalkoztatásának átgondolása fajra, színre, vallásra, nemre, nemzeti származásra, életkorra, szexuális irányultságra, nemi identitásra, fogyatékosságra vagy veterán státuszra való tekintet nélkül történik.

Ha jelöltként segítségre van szüksége a jelentkezési eljárással kapcsolatban, forduljon a hr.us@straumann.com elérhetőségünkhöz.