Neodent Symposium

Immediacy Redefined: Grow Your Practice with Full Arch and Digital Dentistry

November 15 – 16, 2019

Kierland Westin Resort and Spa
Scottsdale, AZ

Ask your rep for special offers!

Neodent Symposium Agenda

Friday

Time Length Speaker Topic

8:30 AM

45 Minutes

Dr. Thome

The Grand Morse system: The biology based on a new concept in implant dentistry

9:15 AM

45 Minutes

Dr. Butura

Indications for Trans Sinus protocal using GM "LG" & GM Zygoma first look clinically

10:00 AM

 

 

Break

10:30 AM

45 minutes

Dr. Holtzclaw

Immediate loading implants for the full arch: Clinical experience with 1,000 NeoArch cases

11:15 AM

45 Minutes

Dr. Carlos Arajiuo

GM Histology

12:00 PM

45 minutes

 

Lunch

12:45 PM

45 minutes

Dan Noorthoek

700 full arch cases with final restorations within 48 hours

1:30 PM

45 minutes

Marco teb tech

Replacing a facebow with 3D facehunter scan

2:15 PM

30 Minutes

 

Break

2:45 PM

45 minutes

Dr. Monarres & Wife (CDT)

The prosthetic perspective to restorating NeoArch cases

3:30 PM

45 Minutes

Dr. Alex Molinari

Single Unit restorations utilizing multiple digital workflows

4:15 PM

 

 

Tech pods

Saturday

Time Length Speaker Topic

8:30 AM

45 Minutes

Enrico Steiger    

ZirkonZahn: Utilizing the full digital workflow from end to end

9:15 AM

60 Minutes

Dr. Almasri    

ZZ Case Presentation

10:15 AM

60 Minutes

Chris Laubenstein   

Marketing presentation- GQ Marketing

11:15 AM

60 Minutes

Guillaume Daniellot

Closing Presentation and Wrap up

Speakers

Dr. Almasri

Dr. Carlos Arajiuo

Dr. Butura

Guillaume Daniellot

Dr. Holtzclaw

Chris Laubenstein

Marco

Dr. Alex Molinari

Dr. Monarres

Wife Monarres (CDT)

Dan Noorthoek

Enrico Steiger

Dr. Thome

Hotel Venue

Be the first to know about updates on the Neodent Symposium: