Straumann Group
for patienter

Læs mere om hvad vi kan gøre for dig.

Straumann Group
for patienter

Læs mere om hvad vi kan gøre for dig.

Tandpleje for dig

Du har brug for tandbehandling og prøver aktivt at finde den rette løsning. Vi er her for dig og fokuserer på dine behov. Find svar på dine mest presserende spørgsmål, og se hvordan vi opfylder patientbehov for behandlinger, komfort, æstetik og prisbillighed.

Vi arbejder med og for fagfolk for at yde en bedre patientbehandling. Levering af fremragende produkter, tjenesteydelser og uddannelse til dentale fagfolk gør det muligt for dem at give dig en sikkert virkende behandling. Dette er vores vision. Læs mere om Straumann Group og hvad der inspirerer os.

Patienthistorie

“Mine nye tænder ændrede mit liv dramatisk. Jeg har mere selvtillid, er mere sikker på mig selv. Ser du, jeg kan smile, le og joke, spise ting, som jeg ikke kunne spise tidligere, som æbler og hårde ting.”

– Resheemah, 49

Nye tænder samme dag?

I såkaldte immediate behandlinger får du en eller flere nye tænder samme dag, som tandudtrækningen finder sted. Dette kan være en enorm fordel. Det er ikke nødvendigt, at du går med en aftagelig protese for at skjule mellemrummet i dit smil, og du kan reducere antallet af klinikbesøg til et minimum. Implantatet eller implantaterne har stadig brug for tid til at fusionere med dit kæbeben, og du skal undgå at tygge i det respektive område i nogen tid. I de fleste tilfælde får du først en midlertidig krone, bro eller protese og permanente nye tænder senere. Uanset om tænderne er midlertidige eller permanente, vil det dog være svært at kende forskel på dem og dine naturlige, sunde tænder.

Spørg tandlægen eller tandimplantatteamet om omgående tandudskiftning er et muligt valg for dig. Vores produktportefølje, der omfatter avancerede digitale teknologier og arbejdsgange, er lavet til at understøtte denne type behandling.

Læs mere om "Digital innovation inden for odontologi" >

Patienthistorie

“Uden mørke kan vi ikke se, hvordan vi skinner. Jeg er taknemmelig over, hvad der er sket for mig.”

– Renato, 21

Patienthistorie

“Jeg tror, at hvis vi har det godt med os selv, giver vi det videre til andre. Jeg var ikke tilfreds med mit smil, og vi begyndte at arbejde med gennemsigtige alignere. Denne behandling var gennemgribende, og mit smil er en slags visitkort.”

– Lorena, 33

En blidere og hurtigere implantatbehandling?

Der er såkaldte mindre invasive behandlingsmuligheder, som kan være mindre belastende for kroppen og har et potentiale for hurtigere heling. Jo mindre implantatet eksempelvis er, jo mindre belaster det normalt kroppen ved indsætning, og jo hurtigere kan det hele. Vi har udviklet et specielt implantatmateriale, som gør det muligt at anvende implantater, der er mindre i diameter eller længde, og som stadig tåler alle dine tyggekræfter.

Et dedikeret biomateriale bidrager desuden til periodontal regenerering og sårheling af bløddele. Spørg tandteamet om alle mulighederne.

Patienthistorie

“Hvornår får du tænder igen, spurgte min datter – jeg kan med sikkerhed sige, at jeg blev genfødt. Det var ren glæde, min ven!”

– Marco, 54

Patienthistorie

“Vi har været uadskillelige, siden vi blev gift for 38 år siden. Så det var ikke let at gå ind i operationsstuen alene. Men jeg fik mine midlertidige nye tænder med det samme. Nu kan jeg nyde lækker mad og smile igen.”

– Cao, 60

Er du i tvivl med hensyn til implantater?

Tanken om at have et fremmedlegeme permanent implanteret i munden kan virke afskrækkende. Implantatbehandling er ikke en forsøgsbaseret fremgangsmåde. Det er en veldokumenteret, yderst avanceret tandkirurgisk teknik, der er videnskabeligt testet og anvendt i årtier. Som global pioner inden for odontologiske implantater har vi langsigtet videnskabelig evidens, der viser, at vores produkter virker. Baseret på de forskellige kliniske situationer tilbyder vi en komplet portefølje af tandimplantater i forskellige materialer, diametre, længder og former. Via denne portefølje tilbyder vi din tandlæge alle de elementer, der er nødvendige for at behandle dig baseret på din individuelle situation.

Patienthistorie

“Efter tre måneder kan jeg nu nyde et rigtigt måltid. Jeg kan stort set spise alt, hvad der er på bordet.”

– Adam, 79

Nogen spørgsmål? Kontakt os.

Skriv koden herover igen
Databrugeraftale*