Straumann Group
for pasienter

Finn ut mer om hva vi kan gjøre for deg.

Straumann Group
for pasienter

Finn ut mer om hva vi kan gjøre for deg.

Tannpleie for deg

Du trenger tannpleie og bør spille en aktiv rolle for å finne den riktige løsningen. Vi er her for deg og fokuserer på dine behov. Finn svar på de viktigste spørsmålene dine, og se hvordan vi dekker pasientenes behov innen behandling, komfort, estetikk og rimelige løsninger.

Vi arbeider sammen med og for eksperter for å styrke pasientpleien. Vi gir tannspesialistene enestående produkter, tjenester og opplæring slik at de kan gi deg pålitelig behandling. Dette er vår visjon Les mer om Straumann Group og hva som inspirerer oss.

Pasienthistorie

«De nye tennene mine forandret livet mitt dramatisk. Jeg er mer selvsikker, tryggere på meg selv. Jeg er i stand til å smile, du vet – le og spøke, spise ting jeg ikke kunne spise, som epler og andre harde matvarer.»

– Resheemah, 49

Nye tenner samme dag?

I såkalte umiddelbare inngrep får du én eller flere nye tenner samme dag som tannen trekkes ut. Dette kan være en enorm fordel. Da trenger du ikke en uttakbar protese for å skjule hullet i smilet ditt, og antall tannlegebesøk kan reduseres til et minimum. Det vil fremdeles ta tid før implantatet sammenføyes med kjevebeinet, og du vil måtte unngå å tygge med implantatet en stund. Vanligvis får du først en midlertidig krone, bro eller protese, og senere får du de permanente nye tennene. Uansett om det er midlertidig eller permanent, vil det være vanskelig å se at du ikke har de naturlige, friske tennene dine.

Spør tannlegen eller tannimplantatteamet om du kan få en umiddelbar tannerstatning. Produktporteføljen vår inkluderer avanserte digitale teknologier og arbeidsflyter som er laget for å støtte denne typen behandling.

Få mer informasjon om "Digital innovasjon innen tannbehandling" >

Pasienthistorie

«Uten mørket kan vi ikke se hvordan vi lyser. Jeg er takknemlig for det som skjedde med meg.»

– Renato, 21

Pasienthistorie

«Jeg tror at hvis man har det bra med seg selv, så smitter det over på andre. Jeg var ikke fornøyd med smilet mitt, og vi begynte å jobbe med gjennomsiktige skinner. Denne behandlingen var helt avgjørende for meg, smilet mitt er på en måte visittkortet mitt.»

– Lorena, 33

Mer forsiktig og rask implantatbehandling?

Det finnes behandlingsalternativer som er mindre invasive og som dermed er mindre stressende for kroppen og har større potensiale for raskere tilheling. Hvis det for eksempel er snakk om små implantater, blir innsettingen sannsynligvis mindre stressende for kroppen, og tilhelingen skjer også raskere. Vi har utviklet et spesielt implantatmateriale som gjør det mulig å bruke implantater med liten diameter eller lengde som samtidig tåler belastningen som oppstår når du tygger.

I tillegg vil et dedikert biomateriale bidra til regenerering i tannbehandlingen og sårtilheling i mykvevet. Be tannhelseteamet informere om alle alternativer.

Pasienthistorie

«Når skal du få tenner igjen, spurte datteren min – jeg kan med sikkerhet si at jeg ble født på nytt. Det er ren glede, vennen min!»

– Marco, 54

Pasienthistorie

«Vi har vært uatskillelige siden vi giftet oss for 38 år siden. Så det var ikke lett å gå inn på klinikken alene. Men jeg fikk de midlertidige nye tennene mine med én gang. Nå kan jeg kose meg med deilig mat og smile igjen.»

– Cao, 60

Usikker på implantater?

Tanken på å ha et fremmedlegeme permanent implantert i munnen kan føles skremmende. Implantatbehandling er imidlertid ikke noen eksperimentell behandling. Det er en utprøvd, moderne medisinsk tannbehandling som er vitenskapelig dokumentert gjennom flere tiår. Som global pioner innen dentalteknologi har vi over lang tid samlet mye vitenskapelig kunnskap som viser at produktene våre fungerer. Basert på de ulike kliniske situasjonene, kan vi tilby en komplett portefølje med tannimplantater i ulike materialer, diametere, lengder og fasonger. Gjennom denne porteføljen kan tannlegen få tilgang til alt som trengs for å behandle akkurat dine tenner.

Pasienthistorie

«Nå etter tre måneder kan jeg nyte et skikkelig måltid. Jeg kan stort sett spise alt som står på bordet.»

– Adam, 79

Spørsmål? Ta kontakt.

Prøv på nytt å skrive inn koden over
Avtale om databruk*