Hammaslääkäreille

ClearCorrect®:

tästä lähtien
elämäsi hymyilee.

huomaamattomat ja mukavat oikomiskalvot.

Jos etsit oikomishoitoa hampaillesi, ClearCorrect voi olla juuri oikea ratkaisu. ClearCorrect-oikomiskalvot ovat mukavat, irrotettavat ja lähes näkymättömät. Mikä parasta, ne eivät häiritse päivittäistä elämää. Syö mitä haluat, harjaa ja lankaa hampaat normaaliin tapaan ja hanki suora hammasrivi huomaamattomasti. Helppoa ja yksinkertaista.

Kuvake, jossa on kaksi pilveä

MUKAVA

Kuvake, jossa on hymyilevä suu ja sen lähellä kaksi tähteä.

NÄKYMÄTÖN

Kuvake, jossa on nuoli keskellä maalitaulua

TEHOKAS

Kuvake, jossa on peukalo pystyssä

HELPPO

Sopivatko ne minulle?

ClearCorrect-oikomiskalvo: sanalla sanoen tyylikäs.

ClearCorrect-oikomiskalvot on valmistettu lääketieteelliseen käyttöön tarkoitetusta monikerroksisesta muovista, jota on suunniteltu ja testattu monta vuotta. Tuloksena on upea, läpinäkyvä ja kestävä oikomiskalvo, joka siirtää hampaita tehokkaasti. Ne ovat sanalla sanoen tyylikkäät.

Oikomiskalvomme ovat hammasrautoja mukavammat, ja erikoisvalmisteisen materiaalin ja ienrajan yläpuolella kulkevan kalvon reunan ansiosta ne ovat tehokkaammat ja mukavammat kuin muut oikomiskalvot.


ClearCorrect toimii.

Yli puoli miljoonaa potilasta on saanut suoremmat hampaat ClearCorrectin avulla. Case Gallery antaa hyvän kuvan siitä, mitä hammaslääkäri voi saada aikaan ClearCorrect-menetelmällä.

Suorat hampaat saumattomasti

ClearCorrect-hoito on helppoa aloittaa. Pyydä lääkäriä ottamaan hampaistasi kuva ja käytä sitten kalvoja ohjeiden mukaan.

Oikomiskojeita valmistava laite. Käsi kääntämässä laitteessa olevaa säätönuppia ja oikomiskojeet tulemassa liukuhihnaa pitkin.

parempia hymyjä yli 60 vuoden ajan.

Straumann Group on maailmanlaajuisesti toimiva hammasteknologiayhtiö, joka tunnetaan huippulaadukkaista tuotteistaan. ClearCorrect on loistava esimerkki. Upeat oikomiskalvot ovat tulosta hellittämättömästä tutkimustyöstä ja pitkästä kokemuksesta.

Oikomiskalvoja riveissä

Oikomiskalvoja valmistetaan miljoonittain huipputeknisissä laitoksissamme Yhdysvalloissa, Saksassa, Brasiliassa ja Kiinassa.

Muistiinpanotaulu, jossa on kirjaimet ’RX’.

Hammaslääkärin määräämä ja hoitama

Maapallo, jota kiertää nuoli.

Palvelemme kymmeniätuhansia hammaslääkäreitä ympäri maailmaa

Pullistuva hauis

Oikomiskojeet valmistaa Straumann Group: maailman johtava esteettisen hammashoidon asiantuntija

käyttäjien kokemuksia

Suorat hampaat näyttävät hyvältä ja myös toimivat paremmin. Vinot hampaat voivat heikentää purentaa, kulua nopeammin ja reikiintyä herkemmin. Hymysi on niin kaunis, ettet malta olla esittelemättä sitä.

  • "Hymyilen nyt paljon enemmän ja leveämmin. "

    MERCEDES F.

  • Oikomiskojeiden käyttäminen on ollut valtavan helppoa ja mukavaa. "

    GERALD B.

  • Ne vain sujautetaan suuhun ja suusta pois. Olen tosi iloinen, että päätin hankkia oikomiskalvot. Minulla on yksinkertaisesti parempi olla. "

    CONNIE H.

Etsi palveluntarjoaja