Straumann Group
– potilaille

Tutki lisää, miten voimme auttaa sinua.

Straumann Group
– potilaille

Tutki lisää, miten voimme auttaa sinua.

Hammashoitoa juuri sinulle

Tarvitsetko hammashoitoa ja etsitkö aktiivisesti sinulle parhaiten sopivaa ratkaisua? Tuotteemme ja palvelumme suunnitellaan potilaiden yksilöllisten tarpeiden mukaan. Seuraavassa on vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin, ja kuvauksia menetelmistä, joilla vastaamme potilaiden hoitoa, mukavuutta, estetiikkaa ja hintaa koskeviin tarpeisiin.

Kehitämme hammashoitoa yhteistyössä ammattilaisten kanssa ja heitä varten. Tarjoamme hammashoidon ammattilaisten käyttöön huippulaadukkaat tuotteet, palvelut ja koulutuksen, joiden avulla he pystyvät varmistamaan potilaille luotettavat hoidot. Tämä on visiomme. Lue lisää Straumann Group -konsernista ja siitä, mikä meitä inspiroi.

Potilaan kertomus

“Uusilla hampailla on valtava vaikutus elämääni. Itseluottamukseni parani ja tunnen oloni varmemmaksi. Hymyilen, nauran ja vitsailen, ja syön kaikenlaista, mistä en aiemmin voinut uneksiakaan, kuten omenoita ja muuta kovaa pureskeltavaa.”

– Resheemah, 49 v

Uudet hampaat saman päivän aikana?

Välittömissä toimenpiteissä potilas saa yhden tai useamman uuden hampaan samana päivänä kun hammas tai hampaat poistetaan. Tästä voi olla valtavasti hyötyä. Poistetun hampaan jättämää aukkoa ei tarvitse piilottaa irtoproteesin avulla, ja samalla voidaan vähentää hammaslääkärikäyntejä. Implantin (tai implanttien) on kuitenkin voitava kiinnittyä leukaluuhun, ja siksi on vältettävä pureskelua uusien implanttien alueella. Useimmiten potilaalle valmistetaan ensin tilapäinen kruunu, silta tai proteesi, ja pysyvät uudet hampaat kiinnitetään myöhemmin. Sekä väliaikaiset että pysyvät hampaat näyttävät kuitenkin yhtä aidoilta, ja niitä tuskin erottaa luonnollisista, terveistä hampaista.

Kysy hammaslääkäriltäsi tai implanttihoitotiimiltäsi, onko välitön hampaan korvaaminen sopiva vaihtoehto sinulle. Edistyksellisiä digitaalisia tekniikoita ja työnkulkuja sisältävä tuotevalikoimamme on suunniteltu tällaisten hoitojen tukemiseen.

Lue lisää aiheesta "hammashoidon digitaaliset innovaatiot" >

Potilaan kertomus

“Ilman pimeyttä emme voisi loistaa. Olen kiitollinen siitä, mitä minulle tapahtui.”

– Renato, 21

Potilaan kertomus

“Uskon, että itseluottamus vaikuttaa ympäristöön. En ollut tyytyväinen hymyyni ja aloitimme oikomishoidon läpinäkyvillä kalvoilla. Hoito oli keskeisen tärkeä minulle, sillä hymyni on käyntikorttini.”

– Lorena, 33

Lempeämpää ja nopeampaa implanttihoitoa?

Saatavana on vähemmän kajoavia ratkaisuja, jotka eivät rasita elimistöä ja saattavat nopeuttaa parantumista. Esimerkiksi implantin koko voi vaikuttaa. Mitä pienempi implantti, sitä vähemmän sen asentaminen yleensä kuormittaa elimistöä, ja myös paraneminen on nopeampaa. Olemme kehittäneet implantteja varten erikoismateriaalin, jonka avulla implanttien läpimittaa tai pituutta voidaan pienentää ja silti varmistaa, että ne kestävät hyvin pureskelusta aiheutuvan kuormituksen.

Lisäksi käytämme biomateriaalia, joka edistää implanttia ympäröivän ikenen kiinnittymistä ja pehmytkudoksen paranemista haavan kohdalla. Kysy vaihtoehdoista hammashoitotiimiltäsi.

Potilaan kertomus

"Tyttäreni kyseli, milloin minulla olisi taas hampaat suussa. Tuntui kuin olisin saanut uuden elämän. Tämä on pelkkää iloa, ystäväni!”

–Marco, 54 v.

Potilaan kertomus

“Olemme olleet erottamattomat siitä lähtien, kun menimme naimisiin 38 vuotta sitten. Ei ollut helppoa mennä leikkaukseen yksin. Sain kuitenkin uudet tilapäiset hampaat saman tien. Nyt voin nauttia hyvästä ruuasta ja hymyillä vapaasti.”

– Cao, 60 v.

Etkö ole varma hammasimplanttien turvallisuudesta?

Vieraan esineen asentaminen pysyvästi suuhun voi tuntia hämmentävältä. Implanttihoito ei kuitenkaan ole sattumanvarainen tai kokeellinen menetelmä. Se on hyvin tutkittu ja lääketieteellisesti todistettu huippuluokan hoitomenetelmä, jota on käytetty vuosikymmenien ajan. Olemme hammasimplanttihoidon edelläkävijöitä, ja meillä on pitkältä aikaväliltä tieteellistä näyttöä siitä, että tuotteemme toimivat. Tuotekansiossamme on täydellinen valikoima materiaaleja, läpimittoja, pituuksia ja muotoja erilaisiin implanttihoitotilanteisiin. Tästä kansiosta hammaslääkärit voivat valita tarvittavat tuotteet niin, että jokainen potilas saa oikeaa hoitoa yksilöllisen tilanteensa mukaan.

Potilaan kertomus

“Kolme kuukauden odottelun jälkeen voin nyt taas nauttia kunnon aterian. Voin syödä käytännössä kaikkea, mitä on tarjolla.”

– Adam, 79 v.

Onko sinulla kysyttävää? Ota meihin yhteyttä.

Kirjoita koodi uudelleen yllä olevaan kenttään
Tietojen käyttämistä koskeva sopimus*

Lue Straumannin tietosuojaseloste.