Magunkról

A Straumann Group gyors áttekintése

Az elmúlt bő hat évtizedben a fogorvosok szerte a világon majdnem félmilliárd olyan terméket és alkatrészt használtak a fogászati kezelések során, amelyek a Straumannhoz vagy a Straumann Group egyik márkájához tartoznak. Betegként Ön nem biztos, hogy ismer minket, de csaknem minden fogorvos tudja, hogy a Straumann a fogászati kezelések egyik vezető szolgáltatója. Vállalatunk a fogászati megoldások kiválóságának letéteményese, és a célkitűzésünk sokkal több annál, mint hogy szép mosolyokat garantáljunk. Azt szeretnénk elérni, hogy betegeink magabiztosságukat is visszanyerjék.

Fogászati szolgáltatóként nemcsak világelső termékeket kínálunk, hanem a fogorvosok, klinikák, fogászati ellátó szervezetek és laboratóriumok számára világszerte képzéseket is tartunk, támogatást nyújtunk és szolgáltatások széles körét biztosítjuk.  Vezető fejlesztőként egyetemekkel, kórházakkal, kutatóintézetekkel, kutatóhálózatokkal és tudományos közösségekkel működünk együtt, hogy még magasabb szintű betegellátást biztosítsunk. Termékeink, megoldásaink és szolgáltatásaink több mint 100 országban érhetők el a forgalmazó társvállalatok és partnerek globális hálózatának köszönhetően.

A bázeli (Svájc) központú Straumann Group olyan globális és nemzetközi márkákat kínál, amelyek a kiválóság, az innováció és a minőség megtestesítői a fogpótlásban, valamint a korrekciós, esztétikai és digitális fogászatban. Olyan márkák tartoznak hozzánk, mint a Straumann, a Neodent, az Anthogyr, a Medentika, a ClearCorrect és a Dental Wings, több más egészében vagy részben birtokolt vállalat és partner mellett.


Múltunk és jövőnk

Amikor dr. Reinhard Straumann a 20. század elején Svájcban órakészítéssel kezdett foglalkozni, még nem tudhatta, hogy az első lépéseket teszi meg azon az úton, ami az orvostechnikai eszközök forradalmasításához és a világ vezető fogászati implantációs vállalatának létrejöttéhez vezet. 

Igazi úttörő volt, aki éhezett a tudásra, szenvedélyesen vágyott a kiválóságra és az újításra, és mindig az emberiség javát kívánta szolgálni. Eredményei pedig messze túlmutattak az órakészítés területén. Munkája nyomán olyan svájci mérnöki megoldások születtek, amelyek tudományos bizonyítékokon alapultak, és kialakításukban egyesítették a precizitást, a mesterségbeli tudást és a minőséget. 

Mostanra a Straumannok három generációja alakította ezt az örökséget, lefektetve a modern fogászati implantológia alapjait. Több mint hat évtizede vagyunk jelen az implantológiában. Folyamatosan feszegetjük a határokat, új területeket tárunk fel, és lehetőségeket teremtünk betegeink életének javítása érdekében. Menet közben – az első fogászati implantátum 1974-es beültetése és a legfrissebb digitális megoldások kidolgozása között – világelsővé léptünk elő a fogászati implantátumok gyártásában. Közben pedig végig hűek maradtunk legfontosabb célkitűzésünkhöz: a tökéletes minőség betegközpontú megvalósításához. 

Újításainkat tudományos bizonyítékok tömege és a fogorvosok világviszonylatban létező legnagyobb tudományos hálózata támasztja alá. A kutatás, az innováció, a kiválóság és az oktatás révén jobb fogászati megoldásokat dolgozunk ki, amelyek több ember számára hozzáférhetőek. Ezért tartják a Straumannt a fogorvosok és a betegek is az iparág etalonjának, és a legmegbízhatóbb fogászati márkának.

Az 1954-ben indult apró, családi tulajdonban lévő svájci kutatóintézet mostanra globális vállalattá nőtte ki magát, amely 100-nál több országban több mint 7600 munkatársat foglalkoztat a leányvállalatok, forgalmazó társvállalatok és partnerek révén. Gazdag hagyománnyal rendelkező márkáink és a fogászati innovációban vezető szerepet vállaló partnereink hatékony együttest alkotnak. Együtt dolgozunk a fogászati megoldások kiválóságáért, és a célkitűzésünk sokkal több annál, mint hogy szép mosolyokat garantáljunk – azt szeretnénk elérni, hogy betegeink a magabiztosságukat is visszanyerjék.


Kölcsönös bizalom

Ön megbízik a fogorvosában, fogorvosa pedig megbízik termékeinkben, szolgáltatásainkban és megoldásainkban. Ez a kölcsönös bizalom három alapértékünkön nyugszik:

  • Minőség: Elkötelezettek vagyunk a tökéletes minőség mellett, amelyet szigorú, tudományos bizonyítékokon alapuló sztenderdek és mechanikai tesztelés révén biztosítunk.
  • Innováció: Tömegével gyártjuk az ötleteket, amelyekből aztán jelentős és áttörő, tudományosan megalapozott innovációkat valósítunk meg, immár több mint 60 éve.
  • Biztos alapok: Legendás svájci mérnöki pontosság. Úttörő munka az ortopédiában és a fogászatban. Vezető klinikusok és technikusok együttműködése a legfejlettebb fogászati ellátásért. Tudomány és klinikum történelmi összefonódása.

Kérdése van? Vegye fel velünk a kapcsolatot.

Írja be újra a fenti kódot.
Beleegyezés az adatok felhasználásába*