Straumann Group
– A betegekért

Tudjon meg többet arról, mit tehetünk Önért.

Straumann Group
– A betegekért

Tudjon meg többet arról, mit tehetünk Önért.

Fogászati ellátás Önre szabva

Fogászati kezelésre van szüksége és aktív szerepet szeretne vállalni a legjobb megoldás megtalálásában? Azért vagyunk, hogy biztosítsuk, amire szüksége lehet. Választ adunk legsürgetőbb kérdéseire, és megmutatjuk, hogyan biztosítjuk betegeink igényeinek kielégítését kezelési, kényelmi, esztétikai és anyagi szempontból egyaránt.

Professzionális fogorvosokkal együtt és értük is dolgozunk a még jobb betegellátásért. Kiváló termékeket, szolgáltatásokat és oktatást biztosítunk a fogorvosok számára, így garantálva Önnek az ellátás megbízhatóságát. Ez a legfőbb célunk. Olvasson tovább a Straumann Groupról és arról, hogy mi motivál minket.

Egy beteg története

„Az új fogaim rendkívüli módon megváltoztatták az életemet. Magabiztosabb és bizakodóbb vagyok. Nyugodtan mosolygok, nevetek, viccelődök, és olyan dolgokat eszem, amiket korábban nem tudtam, például almát és más keményebb falatokat.”

– Resheemah, 49

Új fog egy nap alatt?

Az úgynevezett azonnali helyreállítások során már a fogeltávolítás napján pótoljuk fogait. Ez számos előnnyel jár. Nem kell kivehető protézist viselnie foghiánya elrejtésére, és a fogorvosi látogatások száma is minimálisra csökkenthető. Az implantátumnak ugyanakkor idő kell ahhoz, hogy összeépüljön a csonttal, így egy darabig nem szabadna rágásra használni az érintett területet. A legtöbb esetben először ideiglenes koronát, hidat vagy protézist helyezünk be, és csak később kapja meg állandó új fogait. Azonban függetlenül attól, hogy ideiglenes vagy állandó megoldást alkalmazunk, az eredményt nehéz lesz megkülönböztetni természetes és egészséges fogaitól.

Érdeklődjön fogorvosánál vagy implantológusánál, hogy az azonnali fogpótlás lehetséges-e az Ön esetében. Termékválasztékunk részeként fejlett digitális technológiákkal és munkamenetekkel támogatjuk ezt a fajta kezelést.

Bővebben: „Digitális innováció a fogászatban” >

Egy beteg története

„Néha kell egy kis rossz ahhoz, hogy meglássuk az értékeket az életben. A magam részéről hálás vagyok azért, ami velem történt.”

– Renato, 21

Egy beteg története

„Hiszek abban, hogy ha rendben vagyunk önmagunkkal, ezt mások is megérzik. Nem voltam elégedett a mosolyommal, ezért elkezdtünk láthatatlan fogszabályozókkal dolgozni. Ez a kezelés alapvető jelentőségűnek bizonyult számomra: a mosolyom a névjegyem.”

– Lorena, 33

Kíméletesebb és gyorsabb implantáció?

Az úgynevezett kevésbé invazív kezelési lehetőségek kisebb megterhelést okoznak a szervezet számára, és adott esetben gyorsabban is gyógyulhatnak. Kisebb implantátum esetén például enyhébb behelyezés nyomán jelentkezhet stressz, és rövidebb a gyógyulási idő. Kifejlesztettünk egy speciális alapanyagot, amely kisebb átmérőjű és hosszúságú implantátumok létrehozását teszi lehetővé, amelyek kis méretük ellenére is megbirkóznak a rágás során fellépő erőhatásokkal.

Ezen kívül egy erre a célra szolgáló biokompatibilis anyag is segíti a fogíny környéki regenerációt és a lágy szövetek gyógyulását. Az Ön számára elérhető lehetőségekről érdeklődjön fogorvosánál.

Egy beteg története

„A lányom megkérdezte, hogy mikor lesznek újra fogaim. Bizton állíthatom, hogy újjászülettem. Nincs is ennél jobb, higgye el!”

– Marco, 54

Egy beteg története

„Elválaszthatatlanok vagyunk, mióta 38 éve összeházasodtunk. Így nem volt könnyű egyedül bemenni a műtőbe. De rögtön megkaptam az új ideiglenes fogaimat, és most élvezhetem a finom ételeket, és újra mosolyoghatok.”

– Cao, 60

Bizonytalan az implantátumokkal kapcsolatban?

Sokak számára ijesztő lehet annak ötlete, hogy egy idegen testet örökre beültetnek a szájukba. Az implantációs kezelés azonban nem egy még csak szárnyait próbálgató eljárás, hanem egy bevált, évtizedek óta sikerrel alkalmazott, tudományosan tesztelt, csúcstechnológiás megoldás. Az implantológia egyik globális úttörőjeként hosszú távú tudományos bizonyítékokkal rendelkezünk arra vonatkozóan, hogy termékeink működnek. A különböző klinikai helyzetekhez igazodva fogászati implantátumok széles választékát kínáljuk különféle anyagokból, átmérővel, hosszal és formákban. Ezzel az átfogó portfólióval minden eszközt biztosítunk fogorvosa számára, ami az Ön egyéni igényeinek megfelelő kezeléshez szükséges lehet.

Egy beteg története

„Három hónap elteltével újra élvezem az evést. Gyakorlatilag bármit ehetek, ami az asztalra kerül.”

– Adam, 79

Kérdése van? Vegye fel velünk a kapcsolatot.

Írja be újra a fenti kódot.
Beleegyezés az adatok felhasználásába*