ClearCorrect® alignere:

den letteste del
er det hele.

sæt dem ind, tag dem ud.

ClearCorrect er designet til at være let fra start til slut: let at få behandling, let at bruge og let at få det smil, du altid har ønsket.

To kvinder, der smiler og tager et selfie

Resultaterne kan ændre dit liv, men det gør behandlingen ikke.
Bekvem. Aftagelig. Diskret. Minimal tid i tandlægeklinikken. ClearCorrect er designet til at rette dine tænder uden at forstyrre din hverdag.

Fugleperspektiv på visse morgenmadsprodukter

Spis hvad du har lyst til.
ClearCorrect betyder, at der ikke er kostbegrænsninger som med traditionelle bøjler, fordi du når som helst kan tage dem ud. Sæt dem ind, tag dem ud uden ekstra besvær.

En mand, der børster sine tænder

Pas godt på dine tænder.
Andre ortodontiske anordninger kan give smerte ved mundpleje, men med ClearCorrect er det en let sag. Tag dine alignere ud, når du børster tænder og bruger tandtråd, så du bevarer et flot smil.

Behandlingen i en nøddeskal

ClearCorrect-forløbet (er superlet)

Hvis du er klar til at få rettet dine tænder, uden at det går ud over udseende, kost eller mundpleje, så kan du se her, hvad du kan forvente af din ClearCorrect-behandling.

En tandlæge, der anvender en intraoral scanner

din første aftale
Find en ClearCorrect-tandlæge, og aftal en tid. De vil evaluere dit smil ved at tage fotos og aftryk (sædvanligvis med en 3D-scanner) og undersøge din generelle mundsundhed.

Find en tandlæge

din behandlingsplan
Dernæst samarbejder vi med din tandlæge for at udarbejde din digitale behandlingsplan – strategien for hvordan dine tænder skal bevæge sig og hvilke teknikker din tandlæge skal bruge for at flytte dem. Når den er klar, får du den vist, og du vil kunne se dit planlagte smil, selv inden behandlingen er startet.

En tandlæge, der viser en patient en behandlingsplan på en tablet
En ung kvinde, der smiler og holder sin aligner

din behandling
Når dine alignere er færdige, vil din tandlæge kontrollere pasformen og give dig yderligere instruktioner baseret på din unikke behandlingsplan.
Herfra er din opgave enkel: gå med dine alignere i 22 timer hver dag og forvandl dit smil!


klar til at begynde?