ClearCorrect® alignere:

den usynlige pasform, der
ikke ændrer sig.

ingen gør det helt som ClearCorrect.

Hvad kræver det at flytte tænder? Det er faktisk enkelt: det eneste, der er nødvendigt, er et let tryk påført strategisk, og allervigtigst, konsekvent. Vores alignere udmærker sig ved to store innovationer, der sammen sikrer et konsekvent, præcist tryk: vores trimlinje og vores proprietære ClearQuartz™ alignermateriale i tre lag.

hvor usynlige er ClearCorrect-alignere? undersøg det selv.

Billeder af fire forskellige personer

Vores alignere er cirka så gennemsigtige, som de kan blive, når det drejer sig om gennemsigtige alignere – de fleste mennesker vil ikke vide, at du har dem på. Alignere er noget særligt, men det er ikke hele historien. Hvis du virkelig gerne vil vide, hvad der gør ClearCorrect-alignere så specielle, er vi nødt til at forklare det videnskabeligt.

læs videre for at få en videnskabelig forklaring.


ClearQuartz™ trelagsmateriale

ClearQuartz indeholder et elastomerlag (A) mellem to elastiske lag med lav porøsitet (B). De udvendige lag gør aligneren robust og pletresistent, mens det indvendige lag gør det muligt for aligneren at påføre et blidt, konsekvent tryk. ClearQuartz bevarer oven i købet 10 gange mere af sin indledende styrke end andre alignere* og bevarer sin form i hele alignerens levetid.**

Et diagram, der viser tre lag og alignermateriale

A – elastomerlag
B – dobbelte lag

* Data tilgængelige. Over 72 timer.
** Data tilgængelige.

ClearCorrect-trimlinjen: fordi pasformen er den vigtigste.

For at virke skal ortodontiske anordninger faktisk blive på, og det er præcis, hvad ClearCorrect-alignere er bedst til. Andre alignere bliver slappe og mister grebet i løbet at brugstiden. Det er derfor, der ofte sættes “knapper” (små tandfarvede forhøjninger) på dine tænder for at give aligneren noget at holde fast i. Medens nogle knapper skal hjælpe med at rette tænderne, anvendes andre kun til at holde aligneren på.

ClearCorrect-alignere er specifikt fremstillet til effektivt at flytte tænder med færre knapper. På grund af deres jævne flade trimlinje, der går ud over dine tænder, har ClearCorrect-alignere faktisk vist sig at være 2,5 gange stærkere end alignere med en takket trimlinje.1 Du får en effektiv behandling, der ser godt ud på dig, uden behov for flere knapper.

ClearCorrect-alignere bliver siddende 2,5 gang bedre end takkede alignere1

ClearCorrect-alignere
ClearCorrect-alignere versus takkede alignere
Takkede alignere
ClearCorrect-alignere versus takkede alignere

1Cowley, D. The effect of gingival-margin design on the retention of thermoformed aligners. J Clin Orthod. 2012 Nov;46(11):697-702​

ClearCorrect-alignere: en bedre oplevelse for dig.

En mere fleksibel aligner, der bedre tilpasser sig til tænder med en mere komfortabel pasform, bemærkelsesværdig klarhed og pletresistens? Åh ja, vi tror, du kommer til at kunne lide disse.

Ikon af en præmie med en sky på

forbedret komfort2

Ikon af et overstreget øje

næsten usynlige

Ikon af en overstreget plet

pletresistente

2Med 1/3 mindre indledende styrke sammenlignet med 0,030 enkeltlagsmateriale. Data tilgængelige.

en behandling for alle smil

Smil forekommer i alle former og størrelser, og det samme gør malokklusioner. ClearCorrect kan rette mange forskellige smil. Ligner nogen af disse dine tænder? Klik på dem for at få mere at vide.

Er jeg egnet?
Få ClearCorrect

klar til at komme i gang?

Find en leverandør