ClearCorrect® tandskenor:

osynliga och
passar hela tiden.

inget kan jämföras med ClearCorrect.

Vad krävs för att flytta tänderna? Det är egentligen ganska enkelt: det krävs bara ett jämnt och framför allt kontinuerligt tryck på strategiska ställen. Våra tandskenor ger ett kontinuerligt och passande tryck tack vare två fantastiska innovationer: kantprofilen och vårt egentillverkade, trippelskiktade material ClearQuartz™ som vi använder för tandskenorna.

hur osynliga är ClearCorrects tandskenor? kolla själv.

Porträtt av fyra personer

Våra tandskenor är så genomskinliga de kan bli – de flesta kommer inte ens märka att du har dem. Det är en viktig egenskap hos tandskenorna, men det är inte allt. Om du verkligen vill veta vad som är så speciellt med ClearCorrects tandskenor, måste vi titta på vetenskapen bakom.

läs mer om vetenskapen bakom.


Det trippelskiktade materialet ClearQuartz™

ClearQuartz har ett elastomerskikt (A) mellan två robusta, lågporösa skal (B). De yttre skikten gör tandskenan stark och fläcktålig, medan det inre skiktet gör att tandskenan kan ge ett skonsamt och kontinuerligt tryck. ClearQuartz behåller faktiskt 10 ggr mer av sin initialkraft än andra tandskenor* och behåller sin form under hela tandskenans användningstid.**

En bild som visar tandskenans material med tre skikt

A - elastomerskikt
B - dubbelsidigt skal

* Data i fil. Över 72 timmar.
** Data i fil.

ClearCorrects kantprofil: för bästa passningen.

För att en tandregleringsprodukt ska fungera måste den passa och det är precis det som ClearCorrects tandskenor är bäst på. Andra tandskenor börjar sitta löst och lossnar under användningen. Det är därför man ofta lägger till ”fästen” (små tandfärgade upphöjningar) på tänderna så att tandskenan sitter kvar. Vissa fästen behövs för att tänderna ska flyttas, medan andra bara behövs för att tandskenan ska sitta kvar.

ClearCorrects tandskenor är särskilt utformade för att effektivt flytta tänderna med färre fästen. Det är faktiskt tack vare den jämna, raka kantprofilen som går upp över tänderna som ClearCorrects tandskenor har visats ha 2,5 ggr bättre fasthållningskraft än tandskenor med uddad kantprofil.1 Du behöver inga fästen och får en effektiv behandling samtidigt som du ser snygg ut.

ClearCorrects tandskenor har 2,5 ggr bättre fasthållningskraft än tandskenor med uddad kantprofil1

ClearCorrects tandskenor
ClearCorrects tandskenor jämfört med tandskenor med uddad kantprofil
Tandskenor med uddad kantprofil
ClearCorrects tandskenor jämfört med tandskenor med uddad kantprofil

1Cowley, D. The effect of gingival-margin design on the retention of thermoformed aligners. J Clin Orthod. 2012 Nov;46(11):697-702​

Tandskenor från ClearCorrect: en bättre upplevelse för dig.

En flexiblare tandskena som anpassar sig bättre till tänderna, sitter bekvämare och är otroligt genomskinlig och fläcktålig? Ja, vi tror att du kommer att gilla dessa.

Ikon med en trofé med ett moln

bekvämare2

Ikon med ett överstruket öga

nästan osynliga

Ikon med överstruken fläck

fläcktåliga

2Med 1/3 mindre initialkraft jämfört med 0,030 millitum enkelskiktat material. Data i fil.

en behandling för alla leenden

Det finns leenden i alla former och storlekar; det gäller även bettfel. ClearCorrect kan fixa många olika leenden. Ser någon av dessa ut som dina tänder? Klicka på dem för att få reda på mer.

Passar det mig?
Skaffa ClearCorrect

redo att sätta igång?

Hitta en tandläkare