ClearCorrect® tandskenor:

alltihopa är
faktiskt enkelt.

bara stoppa in dem och ta ut dem.

ClearCorrect är utformat för att vara enkelt från början till slut: enkelt att få behandling, enkelt att använda och enkelt att få det leende du alltid har önskat dig.

Två kvinnor som ler och tar en selfie

Resultatet kommer kanske att förändra ditt liv, men själva behandlingen kommer inte att förändra något.
Bekväma. Avtagbara. Diskreta. Minimal tid på tandläkarmottagningen. ClearCorrect är utformade för att jämna ut dina tänder utan att inverka på ditt vardagsliv.

Frukost sett ovanifrån

Ät vad du vill.
Eftersom du kan ta av ClearCorrects tandskenor när du vill måste du inte undvika någon mat, som med en vanlig tandställning. Bara stoppa in dem och ta ut dem, utan krångel.

En man som borstar tänderna

Sköt om dina tänder ordentligt.
Med andra tandregleringsprodukter kan munvård vara jobbigt, men med ClearCorrect är det superenkelt. Ta ut dina tandskenor för att borsta tänderna och använda tandtråd, så behåller du ditt fina leende.

behandlingen i ett nötskal

resan med ClearCorrect (är superenkel)

Om du är redo att få jämna tänder utan att göra avkall på ditt utseende, din kost eller munhygien; då är det här vad du kan förvänta dig av behandlingen med ClearCorrect.

En tandläkare som använder en intraoral scanner

ditt första besök
Hitta en ClearCorrect-tandläkare och boka ett besök. Ditt leende kommer att bedömas genom att ta bilder på dina tänder (oftast med en 3D-scanner) och undersöka din allmänna munhälsa.

Hitta en tandläkare

din behandlingsplan
Därefter kommer vi att samarbeta med din tandläkare och utarbeta en digital behandlingsplan – strategin och tekniken som tandläkaren använder för att flytta dina tänder. När den är klar kommer vi att kunna dela den med dig, så att du kan se hur ditt planerade leende ser ut redan innan behandlingen har börjat.

En tandläkare som visar en behandlingsplan på en surfplatta för en patient
En ung kvinna som ler och håller sin tandskena

din behandling
Så fort dina tandskenor är färdiga kommer din tandläkare att kontrollera om de passar och ge dig ytterligare anvisningar baserat på din unika behandlingsplan.
Därefter har du bara en enkel uppgift: använd dina tandskenor 22 timmar om dygnet och förvandla ditt leende!


redo att börja?