Tandzorg voor u

U hebt een tandheelkundige behandeling nodig en u speelt een actieve rol bij het vinden van de juiste oplossing. Wij zijn er voor u en richten ons op uw behoeften. Krijg antwoorden op uw belangrijkste vragen en ontdek hoe we aan behoeften van patiënten voldoen op het gebied van behandelingen, comfort, schoonheid en betaalbaarheid.

We werken met en voor professionals voor betere patiëntenzorg. We leveren uitstekende producten, diensten en trainingen aan tandheelkundige professionals. Daardoor kunnen zij u adequaat behandelen. Dat is onze visie. Lees meer over de Straumann Group en wat ons inspireert.

Nieuwe tanden op dezelfde dag?

Bij een procedure die directe implantatie heet, krijgt u één of meerdere nieuwe tanden op de dag van het trekken van uw oude tanden. Dat kan een enorm voordeel zijn. U hoeft dan geen uitneembare prothese te dragen die het gat in uw glimlach moet verbergen. En het aantal bezoeken aan de praktijk is minimaal. Maar het implantaat/de implantaten hebben nog wel tijd nodig om met uw kaakbot te vergroeien. U mag dan een tijdje niet kauwen met het behandelde deel van uw gebit. In de meeste gevallen krijgt u eerst een tijdelijke kroon, brug of prothese en krijgt u de definitieve nieuwe tanden later. Maar zowel bij de tijdelijke als definitieve oplossing zal er haast geen verschil te zien zijn met gezonde natuurlijke tanden.

Vraag uw tandarts of iemand van het implantatieteam of directe tandvervanging een geschikte keuze is voor u. Ons aanbod van producten, inclusief vooruitstrevende digitale technologieën en werkwijzen, is ter ondersteuning van dit soort behandelingen ontworpen.

Lees meer over ‘Digitale vernieuwing in de tandheelkunde’ >
Een voorzichtigere maar snelle implantatiemethode?

Er zijn ook minder ingrijpende behandelmethoden. Ze brengen meestal minder stress voor het lichaam en een snellere genezing met zich mee. Hoe kleiner een implantaat bijvoorbeeld is, hoe minder stress het inbrengen ervan betekent voor het lichaam en hoe sneller de kaak geneest. We hebben speciaal implantatiemateriaal ontwikkelt, dat maakt dat implantaten heel klein in diameter of lengte kunnen zijn, terwijl ze nog wel bestand zijn tegen de krachten die bij het kauwen ontstaan.

Daarbij helpt een speciaal biomateriaal bij de parodontale aangroei en genezing van de weke delen. Informeer bij uw tandartsenpraktijk naar alle mogelijkheden.


Onzeker over implantaten?

Het idee dat er voorgoed een vreemd voorwerp in uw mond geïmplanteerd wordt, kan beangstigend zijn. Maar een behandeling met een implantaat is geen experimentele methode meer. Het is een uitgebreid bewezen, vernieuwende medische tandheelkundige techniek, die wetenschappelijk is getest en al tientallen jaren wordt gebruikt. Als wereldwijde voorloper op het gebied van tandheelkunde hebben we onderbouwd wetenschappelijk bewijs dat aantoont dat onze producten werken. We hebben een compleet aanbod van tandheelkundige implantaten in verschillende materialen, diameters, lengten en vormen, gebaseerd op de verschillende klinische omstandigheden. Via dit assortiment bieden wij uw tandarts alle onderdelen die nodig zijn om u in uw persoonlijke situatie te behandelen.Vragen? Neem contact met ons op.

Typ bovenstaande code over
Overeenkomst gegevensgebruik*

Lees onze privacyverklaring.