ClearCorrect® skinner:

Den enkleste delen
er alt sammen.

sett dem inn, ta dem ut.

ClearCorrect er utformet for å være enkelt fra start til mål: enkelt å få behandling, enkelt å bruke og enkelt å få det smilet du alltid har ønsket deg.

To kvinner som smiler og tar en selfie

Resultatene kan endre livet ditt, men det vil ikke behandlingen gjøre.
Behagelig. Avtakbar. Diskret. Minimalt med tid på tannlegekontoret. ClearCorrect er designet for å rette opp tennene dine uten å komme i veien for livet ditt i hverdagen.

Fugleperspektiv av en frokost

Spis det du har lyst på.
Fordi du kan fjerne dem når som helst, betyr ClearCorrect at det ikke er noen begrensninger på hva du kan spise, slik det er med tradisjonelle typer tannregulering. Sett dem inn, ta dem ut – null stress.

En mann som pusser tennene

Ta godt vare på tennene dine.
Andre ortodontiske enheter kan gjøre det vanskelig å ta vare på tannhelsen, men med ClearCorrect går det som en lek. Fjern skinnene slik at du kan børste og bruke tanntråd og bevar det flotte smilet ditt.

behandlingen i et nøtteskall

ClearCorrect-reisen (er superenkel)

Hvis du er klar til å rette opp tennene uten at det skal gå på bekostning av utseende, kosthold eller munnpleie, så er dette det du kan forvente med ClearCorrect-behandlingen.

En tannlege som bruker en intraoral skanner

den første timen
Finn en ClearCorrect-tannlege og bestill en time. Tannlegen vil evaluere smilet ditt ved å registrere tanndata (vanligvis med en 3D-skanner) og undersøke den generelle munnhelsen din.

Finn en tannlege

behandlingsplanen din
Deretter jobber vi sammen med tannlegen for å utvikle den digitale behandlingsplanen din – strategien for hvordan tennene dine skal flyttes og hvilke teknikker tannlegen skal bruke for å flytte dem. Når den er klar, vil tannlegen kunne dele den med deg, og du får se det planlagte smilet ditt allerede før behandlingen starter.

En tannlege som viser en pasient en behandlingsplan på nettbrett
En ung kvinne som smiler og holder skinnen sin

behandlingen din
Når skinnene dine er klare, vil tannlegen bekrefte passformen og gi deg ytterligere instruksjoner ut ifra den unike behandlingsplanen din.
Deretter er jobben din enkel: bruke skinnene i 22 timer hver dag og forvandle smilet ditt!


klar til å begynne?