ClearCorrect® skinner:

Den usynlige passformen som
ikke gir etter.

det er ingen som gjør det akkurat som ClearCorrect.

Hva skal til for å flytte tenner? Det er egentlig ganske enkelt: alt som trengs er litt trykk som påføres strategisk, og viktigst av alt, jevnt. Skinnene våre har to flotte innovasjoner som kombineres for å sikre jevnt og nøyaktig trykk: trimlinjen og vårt egenutviklede trelags skinnemateriale ClearQuartz™.

hvor usynlige er ClearCorrect-skinnene? se selv.

Portretter av fire forskjellige personer

Skinnene våre er omtrent så gjennomsiktige som gjennomsiktige skinner kan bli – de fleste vil ikke vite at du bruker dem. Det er viktig med skinner, men det er ikke hele historien. Hvis du virkelig vil vite hva som gjør ClearCorrect-skinnene så spesielle, må vi se på vitenskapen.

fortsett å lese for å få mer vitenskap.


ClearQuartz™ trelags skinnemateriale

ClearQuartz har et elastomerlag (A) mellom to sterke skall med lav porøsitet (B). De ytre lagene gjør skinnen hard og motstandsdyktig mot misfarging, mens det indre laget gjør at skinnen påfører skånsomt og jevnt trykk. Det som er enda bedre, er at ClearQuartz beholder 10 ganger mer av den innledende kraften enn andre skinner,* og at skinnen beholder formen gjennom hele brukstiden.**

Et diagram som viser tre lag og skinnemateriale

A – elastomerlag
B – dobbelt skall

* Egne data. I 72 timer.
** Egne data.

ClearCorrect trimlinje: fordi det er passformen som teller.

For å fungere må tannreguleringen faktisk holde seg på plass, og det er akkurat det ClearCorrect-skinner er best på. Andre skinner gir etter og mister grepet når de har vært brukt en stund. Det er derfor det ofte settes på «fester» (små tannfargede forhøyninger) på tennene dine for å gi skinnen noe å sitte fast i. Mens noen fester er nødvendige for å hjelpe tennene å bevege seg, brukes andre bare til å holde skinnen på plass.

ClearCorrect-skinner er spesialutviklet for å flytte tennene på en effektiv måte med færre fester. På grunn av den glatte flate trimlinjen som strekker seg forbi tennene dine, har ClearCorrect-skinner faktisk vist seg å ha 2,5 ganger større retensjon enn skinner med en utskåret trimlinje.1 Du får en effektiv behandling som ser bra ut på deg, uten behov for ekstra fester.

ClearCorrect-skinner sitter 2,5 gang bedre fast enn utskårne skinner1

ClearCorrect-skinner
ClearCorrect-skinner versus utskårne skinner
Utskårne skinner
ClearCorrect-skinner versus utskårne skinner

1Cowley, D. The effect of gingival-margin design on the retention of thermoformed aligners. J Clin Orthod. 2012 Nov;46(11):697-702​

ClearCorrect aligners: en bedre opplevelse for deg.

En mer fleksibel skinne som tilpasser seg tennene bedre, som er mer behagelig å ha på, utrolig gjennomsiktig og motstandsdyktige mot misfarging? Ja, vi tror nok at du kommer til å like disse.

Ikon av et trofé med en sky på

Forbedret komfort2

Ikon av et øye med kryss over

nesten usynlig

Ikon av misfarging med kryss over

motstandsdyktig mot misfarging

2Med 1/3 mindre innledende kraft sammenlignet med 0,030 enkeltlags materiale. Egne data.

en behandling for alle slags smil

Det finnes smil i alle former og størrelser, og det samme gjelder for feilbitt. ClearCorrect kan rette opp mange ulike typer smil. Ligner tennene dine på noen av disse? Klikk på dem for å finne ut mer.

Er jeg en kandidat?
Få ClearCorrect

er du klar til å komme i gang?

Finn en leverandør