Aviz juridic

Informațiile furnizate pe acest site web au doar scop informativ și educativ. Vă rugăm să citiți și să consultați cu atenție acești Termeni de utilizare înainte de a accesa sau utiliza acest site web. Prin accesarea sau utilizarea acestui site web, confirmaţi că ați citit, înțeles și sunteți de acord cu acești Termeni de utilizare. Dacă nu sunteți de acord cu Termenii de utilizare, nu puteți accesa sau utiliza site-ul.

Termeni de utilizare
Întregul conținut și software-ul utilizat de acest site web reprezintă proprietatea și se află sub controlul Institut Straumann AG și afiliaților săi („Straumann”), sau furnizorilor săi și este protejat la nivel internațional prin legile privind dreptul de autor și proprietatea intelectuală. Straumann vă acordă o licență limitată și restricționată pentru a accesa și descărca conținut doar pentru uz personal, non-comercial. Nu este permisă modificarea sau reproducerea ulterioară a conținutului. Conținutul nu poate fi copiat sau utilizat în niciun fel fără permisiunea expresă prealabilă a Straumann.

Informațiile furnizate aici au un caracter general; acestea nu înlocuiesc îngrijirea medicală sau dentară și nu sunt destinate îngrijirilor medicale sau dentare. Dacă aveți sau suspectați că aveți o problemă medicală, dentară sau o altă problemă de sănătate, trebuie să consultați personalul medical. Medicii trebuie să citească prospectul înainte de utilizare.

Straumann va depune eforturi echitabile pentru a include informații actualizate și exacte pe acest site web, dar nu face nicio declarație, garanție sau asigurare cu privire la disponibilitatea, acuratețea, actualitatea sau caracterul complet al acestui site web, al informațiilor sale sau al conținutului său. Straumann nu va fi răspunzătoare pentru niciun fel de daune sau vătămări rezultate din accesul dvs. sau incapacitatea de a accesa acest site web sau din utilizarea sau încrederea dvs. în acest site web sau în orice informații furnizate pe acest site web.

Acest site web poate oferi link-uri sau referințe către alte site-uri și poate fi accesat de link-uri de la site-uri web terțe asupra cărora Straumann nu are niciun control. Straumann nu are nicio responsabilitate pentru conținutul acestor alte site-uri și nu va răspunde pentru daune sau vătămări generate de acel conținut sau de acel acces. Orice legături către alte site-uri sunt furnizate doar ca o utilitate pentru utilizatorii acestui site web. Straumann își rezervă dreptul de a șterge, modifica sau completa conținutul, link-urile sau referințele din acest site în orice moment, din orice motiv, fără notificare. Produsele menționate pe acest site web nu pot fi licențiate pentru vânzare în toate jurisdicțiile. Orice ofertă a oricărui produs făcută pe acest site web este nulă atunci când este interzisă. Contactați reprezentantul local Straumann pentru o listă completă și actuală a produselor disponibile pe piața dumneavoastră.

ACEST SITE WEB ȘI CONȚINUTUL SĂU SUNT OFERITE „CA ATARE”, FĂRĂ GARANȚII DE NICIUN FEL. ÎN CEA MAI MARE MĂSURĂ PERMISĂ DE LEGEA APLICABILĂ ȘI CU EXCEPȚIA CELOR PREZENTATE ÎN MOD SPECIFIC, STRAUMANN NU FACE NICIUN FEL DE GARANȚII SAU REPREZENTĂRI DE ORICE FEL ÎN CEEA CE PRIVEȘTE SITE-UL WEB, CONȚINUTUL, PRODUSELE SAU SERVICIILE PE CARE STRAUMANN SAU ORICE ALTĂ TERȚĂ PARTE LE ASIGURĂ SAU COMERCIALIZEAZĂ. STRAUMANN RESPINGE ÎN MOD EXPRES TOATE GARANȚIILE IMPLICITE ȘI EXPLICITE DE VANDABILITATE, ADECVARE PENTRU UN SCOP SPECIFIC SAU NEÎNCĂLCAREA LEGII ÎN LEGĂTURĂ CU ACESTEA. STRAUMANN NU VA RĂSPUNDE PENTRU NICIUN FEL DE DAUNE APĂRUTE ÎN LEGĂTURĂ CU UTILIZAREA ACESTUI WEBSITE, INCLUSIV, DAR FĂRĂ A SE LIMITA LA DAUNELE DIRECTE, INDIRECTE, INCIDENTALE, PUNITIVE ȘI PE CALE DE CONSECINȚĂ. FĂRĂ A SE LIMITA LA CELE DE MAI SUS, NU SE OFERĂ NICIO GARANȚIE CĂ WEBSITE-UL SAU ORICE INFORMAȚII FURNIZATE DE STRAUMANN VOR FI NEÎNTRERUPTE, FĂRĂ VIRUȘI SAU FĂRĂ ERORI. Unele jurisdicții nu permit renunțarea la garanțiile implicite, astfel încât renunțarea de mai sus poate să nu vi se aplice dumneavoastră.

Portretele persoanelor afișate pe acest site au scop ilustrativ. Acești indivizi nu sunt utilizatori reali sau pacienți care au fost tratați cu produsele Straumann, cu excepția cazului în care se specifică altfel. Toate denumirile produselor, care apar sau nu cu litere mari sau cu simbolul mărcii comerciale, sunt mărci comerciale ale Straumann, filialelor sale, companiilor aferente, licențiatorilor săi sau partenerilor de asociere în comun, cu excepția cazului în care se menționează altfel.