ClearCorrect®-aligners:

het makkelijkste deel
is alles.

zo erin en zo er weer uit.

ClearCorrect is ontworpen voor gemak van begin tot eind: makkelijk om behandeling te krijgen, makkelijk te dragen en makkelijk om de glimlach te krijgen die u altijd had willen hebben.

Twee lachende vrouwen die een selfie maken

De resultaten kunnen uw leven veranderen, de behandeling doet dat niet.
Comfortabel. Uitneembaar. Discreet. Minimale tijd bij de behandelaar. ClearCorrect is ontwikkeld om uw tanden recht te zetten zonder uw dagelijks leven te ontregelen.

Bovenaanzicht van ontbijt

Eet wat u wilt.
Omdat u uw ClearCorrect-aligners op elk moment kunt uitnemen, zijn er geen beperkingen voor wat u eet, zoals bij traditionele slotjesbeugels. U plaatst ze in uw mond en haalt ze er zo weer uit, zonder extra gedoe.

Een man die zijn tanden poetst

Verzorg uw gebit goed.
Andere orthodontische hulpmiddelen kunnen het verzorgen van uw gebit lastig maken, maar met ClearCorrect is het een fluitje van een cent. Neem uw aligners uit om te poetsen en flossen voor een blijvend mooie lach.

behandeling in een notendop

het ClearCorrect-traject (is supersimpel)

Als u er klaar voor bent om uw tanden recht te zetten zonder concessies wat betreft uw uiterlijk, voeding of mondzorg, leest u hier wat u van uw ClearCorrect-behandeling kunt verwachten.

Een behandelaar die een intraorale scanner gebruikt

uw eerste afspraak
Zoek een ClearCorrect-behandelaar en maak een afspraak. De behandelaar beoordeelt uw lach door een gebitsregistratie te maken (meestal met een 3D-scanner) en uw algemene mondgezondheid te onderzoeken.

uw behandelplan
Vervolgens ontwikkelen wij samen met uw behandelaar uw digitale behandelplan: de strategie voor hoe uw tanden zullen worden verplaatst en welke technieken uw behandelaar daarvoor zal gebruiken. Wanneer het plan klaar is, kan uw behandelaar dit met u delen en kunt u uw geplande lach al zien voordat u met de behandeling bent begonnen.

Een behandelaar die een patiënt op een tablet een behandelplan laat zien
Een jonge vrouw die lacht met haar aligner in haar hand

uw behandeling
Zodra uw aligners klaar zijn, controleert uw behandelaar de pasvorm en krijgt u aanvullende instructies op basis van uw unieke behandelplan.
Vanaf dat moment is uw taak simpel: draag uw aligners 22 uur per dag en transformeer uw lach!


klaar voor de start?