BEHANDELING ZONDER GEDOE    

ClearCorrect®-aligners

Zo werkt het.

ClearCorrect is ontworpen voor gemak van begin tot eind: makkelijk om behandeling te krijgen, makkelijk te dragen en makkelijk om de glimlach te krijgen die u altijd had willen hebben.

Twee lachende vrouwen die een selfie maken

Een discretere behandeling.
ClearCorrect-aligners zijn vrijwel onzichtbaar en vlekbestendiger dan andere aligners op de markt.

Bovenaanzicht van ontbijt

Uw leven op uw voorwaarden.
Met ClearCorrect kunt u, anders dan bij metalen beugels, uw normale leven voortzetten zonder onderbrekingen of compromissen.

Een man die zijn tanden poetst

Ultiem comfort.
U zou geen concessies moeten hoeven doen aan comfort om rechte tanden te krijgen en met ClearCorrect hoeft u dat ook niet.

Behandeling in het kort.

Het ClearCorrect-traject

Uw lach is uniek. Daarom is ClearCorrect precies op uw behoeften afgestemd, met speciale kenmerken die u de lach geven die u verdient.

Een behandelaar die een intraorale scanner gebruikt

Uw eerste afspraak

Zoek een ClearCorrect-aanbieder en kijk of u in aanmerking komt. Uw behandelaar beoordeelt uw lach door een gebitsregistratie te maken (meestal met een intraorale scanner) en uw algemene mondgezondheid te onderzoeken. Vraag naar beschikbare betalings- en verzekeringsmogelijkheden, die de behandeling nog toegankelijker kunnen maken.

Uw behandelplan

We ontwikkelen samen met uw behandelaar uw digitale behandelplan: de strategie voor hoe uw tanden zullen worden verplaatst en welke technieken uw behandelaar daarvoor zal gebruiken. Uw behandelaar kan het behandelplan zelfs met u delen, zodat u uw geplande lach al kunt zien voordat u met de behandeling bent begonnen.

Een behandelaar die een patiënt op een tablet een behandelplan laat zien
Een jonge vrouw die lacht met haar aligner in haar hand

Uw behandeling

Zodra uw aligners klaar zijn, controleert uw behandelaar de pasvorm van de aligners en krijgt u aanvullende instructies op basis van uw unieke behandelplan. Vanaf dat moment is het simpelweg een kwestie van de aligners 22 uur per dag dragen. Elke volgende aligner verplaatst uw tanden weer een klein stukje verder, zodat u elke dag iets dichter bij de lach komt die u verdient!


Klaar voor de start?