ClearCorrect®-aligners:

onzichtbaar werk
met zichtbaar resultaat

niemand doet het zo goed als ClearCorrect.

Wat is er nodig om tanden en kiezen te verplaatsen? Eigenlijk is het heel simpel: het enige wat nodig is, is een beetje druk uitoefenen op strategische plaatsen. Het belangrijkste daarbij is dat dit consistent gebeurt. Onze aligners zijn voorzien van twee geweldige innovaties die samen zorgen voor een consistente, nauwkeurige druk: onze trimlijn en het door onszelf ontwikkelde ClearQuartz™ drielaagse alignermateriaal.

hoe onzichtbaar zijn ClearCorrect-aligners? kijk zelf maar.

Portretten van vier verschillende personen

Onze aligners zijn zo doorzichtig als clear aligners maar kunnen zijn: de meeste mensen zullen niet in de gaten hebben dat u ze draagt. Dat is niet onbelangrijk voor aligners, maar dat is niet het hele verhaal. Als u echt wilt weten waarom ClearCorrect-aligners zo speciaal zijn, moeten we de wetenschap in duiken.

lees verder voor meer wetenschap.


ClearQuartz™ drielaags materiaal

ClearQuartz heeft een laag van elastomeer (A) tussen twee veerkrachtige, laagporeuze buitenlagen (B). De buitenlagen maken de aligner sterk en vlekbestendig, terwijl de binnenlaag ervoor zorgt dat de aligner een lichte, consistente druk uitoefent. ClearQuartz behoudt zelfs 10x meer van zijn aanvankelijke kracht dan andere aligners* en behoudt zijn vorm gedurende de draagtijd van de aligner.**

Een diagram van drie lagen en alignermateriaal

A – laag van elastomeer
B – twee buitenlagen

* Gegevens beschikbaar. Gedurende 72 uur.
** Gegevens beschikbaar.

de ClearCorrect-trimlijn: pasvorm is alles.

Om goed hun werk te kunnen doen, moeten orthodontische hulpmiddelen wel op hun plaats blijven en dat is precies waar ClearCorrect-aligners de beste in zijn. Andere aligners worden in de loop van de draagtijd slapper en verliezen hun grip. Daarom worden vaak ‘engagers’ (kleine tandkleurige knopjes) op uw tanden aangebracht zodat de aligner iets heeft om zich aan vast te houden. Hoewel er soms engagers nodig zijn om tanden te helpen verplaatsen, worden ze ook gebruikt puur om de aligner vast te houden.

ClearCorrect-aligners zijn specifiek ontworpen om tanden met minder engagers effectief te verplaatsen. Er is aangetoond dat ClearCorrect-aligners dankzij hun gladde, vlakke trimlijn die voorbij uw tanden reikt, 2,5x zo goed vast blijven zitten als aligners met een golvende trimlijn.1 Zonder dat extra engagers nodig zijn, krijgt u een effectieve behandeling die u goed staat.

ClearCorrect-aligners blijven 2,5x zo goed zitten als golvende aligners1

ClearCorrect-aligners
ClearCorrect-aligners versus golvende aligners
Golvende aligners
ClearCorrect-aligners versus golvende aligners

1Cowley, D. The effect of gingival-margin design on the retention of thermoformed aligners. J Clin Orthod. 2012 Nov;46(11):697-702​

ClearCorrect-aligners: een betere ervaring voor u.

Een aligner die flexibeler is, zich beter aan het gebit aanpast, comfortabeler zit en buitengewoon helder en vlekbestendig is? Ja, wij denken dat die u zeker zal bevallen.

Pictogram van trofee met een wolk erop

verbeterd comfort2

Pictogram van een oog met een streep erdoor

vrijwel onzichtbaar

Pictogram van een vlek met een streep erdoor

vlekbestendig

2Met 1/3 minder initiële kracht vergeleken met 0,030 enkellaags materiaal. Gegevens beschikbaar.

voor elke lach is er een behandeling

Elke lach verschilt in vorm en grootte. Ook elke malocclusie is weer anders. ClearCorrect kan ze in veel gevallen rechtzetten. Lijkt een van deze voorbeelden op uw gebit? Klik erop voor meer informatie.

klaar voor de start?