• Treat boldly with ClearCorrect®

  • ClearPilot™

    Krachtige digitale
    behandelplanning

ClearCorrect: uw partner in orthodontie.

Als behandelaar bent u op een missie om levens te verbeteren. Uw patiënten rekenen op u en het kan ontmoedigend werken als u dat in uw eentje het hoofd moet bieden.

Gelukkig staat u niet alleen.

Wij zijn ClearCorrect, het wereldwijde orthodontiemerk dat voortbouwt op het krachtige erfgoed van innovatie, wetenschappelijk onderzoek en klinische excellentie waar de Straumann Group om bekendstaat. Met die basis leveren we de ondersteuning die u nodig hebt, met de vrijheid die u wenst en de orthodontische kwaliteitsproducten die u en uw patiënten verdienen.


Een ClearCorrect-aligner

Toonaangevende aligner
De voor precisie, comfort en esthetiek gemaakte ClearCorrect-aligners bestaan uit een unieke combinatie van het door onszelf ontwikkelde ClearQuartz™-materiaal en een hoge, vlakke trimlijn om u te helpen uw orthodontische doelen te bereiken.

ClearPilot

Krachtige digitale workflow
Ons krachtige, intuïtieve digitale platform biedt u controle en flexibiliteit, vanaf het indienen van de casus tot aan de uiteindelijke voltooiing. Met ClearPilot™ als uw centrale hulpmiddel voor het plannen van behandelingen is casemanagement een fluitje van een cent.

Ortho Campus

Uw vertrouwde partner in orthodontie
Ortho Campus belichaamt het erfgoed van uitstekende educatie waar de Straumann Group om bekendstaat en is een van de vele manieren waarop ClearCorrect met behandelaars samenwerkt om succes te behalen in orthodontie.


Voorspelbaar. Comfortabel. Esthetisch.
Aligners die even hard werken als u.

ClearCorrect-aligners bieden een unieke combinatie van het door onszelf ontwikkelde ClearQuartz™-materiaal en een hoge, vlakke trimlijn om u te helpen uw orthodontische doelen te bereiken en indruk te maken op uw patiënten.

Flexibiliteit en controle van casusindiening tot voltooiing

Onze digitale workflow is ontworpen om u te ondersteunen en de vrijheid te geven om te werken zoals u dat wilt: kies het gewenste IOS-systeem, maak een behandelplan op maat en selecteer de behandeloptie die voor u het beste werkt.

Digitale workflow

De digitale workflow van ClearCorrect biedt een flexibele, geïntegreerde en naadloze totaalervaring voor u en uw patiënten.
 

 

ClearPilot

Uw behandelresultaten laten zich eenvoudig aanpassen met ClearPilot™, het intuïtieve hulpmiddel voor het plannen van behandelingen dat u controle en flexibiliteit biedt, van planning tot goedkeuring.

 

Dental Monitoring

Met Dental Monitoring biedt u gemak en maximaliseert u de efficiëntie in elke stap van het patiënttraject met virtuele praktijkoplossingen voor het beoordelen, kwalificeren, triëren en monitoren van de behandeling van de patiënt – op afstand.
 

Een vertrouwde partner voor succes.

Samen aan succes werken betekent dat we u begeleiden bij elke stap in uw traject, met uitgebreide educatie op maat, u aangeboden via Ortho Campus. Met opties die aansluiten bij vrijwel elke leerstijl en hulpmiddelen die meehelpen bij patiëntenvoorlichting, vertegenwoordigt Ortho Campus onze inspanning voor uw succes in de orthodontie.

Een vertrouwde partner voor ondersteuning.

Vanaf de eerste dag hebben we ClearCorrect gebaseerd op de kracht van persoonlijke, attente ondersteuning. Of uw behoefte nu klinisch of technisch van aard is, ons team streeft ernaar bij elke stap van het traject een goede service te verlenen.

  • Ons behandelplanningsteam heeft meer dan 20 jaar ervaring in digitale orthodontische planning en biedt u een effectieve planning en samenwerking om uw behandeldoelen te bereiken
  • Onze toegewijde klantenserviceteams bevinden zich strategisch verspreid over de wereld om betrouwbare reacties in real time te waarborgen

We beschikken ook over middelen op aanvraag voor praktijkmarketing en klinische educatie. Klik op de onderstaande koppelingen voor meer informatie.

Een vertrouwde partner voor resultaten.

ClearCorrect, al meer dan vijftien jaar actief, met meer dan een half miljoen rechtgezette glimlachen, is uw partner voor orthodontische resultaten.

Registreer u vandaag nog bij ClearCorrect en stel uw praktijk open voor een wereld aan mogelijkheden.