• Partners in excellence.

  United by smiles.

ClearCorrect®: uw partner in orthodontie.

Straumann Group staat voor u klaar als uw klinische partner. Voortbouwend op ons 60 jaar oude erfgoed van onderzoek en innovatie, hebben we een geweldige totaalervaring op het gebied van clear aligners gecreëerd, waarmee behandelaars topresultaten kunnen bereiken.

Samen kunnen we levens veranderen door de patiënten een gezondere glimlach vol zelfvertrouwen te bezorgen.


 • Eersteklas aligner

  Een ClearCorrect®-aligner is ontworpen voor precisie, comfort en esthetiek en is daarmee het ultieme orthodontische hulpmiddel voor uw praktijk. Onze aligners kunnen u helpen uw orthodontische doelen te bereiken. Door tientallen jaren van materiaalontwikkeling, onderzoek en innovatie worden onze aligners gekenmerkt door wetenschappelijk bewezen kwaliteiten, zoals het gepatenteerde drielaagse ClearQuartz™-materiaal en een hoge, rechte trimlijn.

 • Krachtige digitale workflow

  Het krachtige digitale ecosysteem van ClearCorrect® biedt u flexibiliteit en controle over uw behandelingen, naast een hogere productiviteit. Een behandelplan optimaliseren was nog nooit zo eenvoudig, met intuïtieve digitale workflows, uitgebreide behandelopties en innovatieve klinische planningtools in ClearPilot™.

 • Partners in clinical excellence

  Onze klinische expertise gecombineerd met uitgebreide educatie, wereldwijde dekking en eersteklas support, maakt ClearCorrect® de ideale partner in orthodontie, die uw praktijk, en uiteindelijk ook het leven van de patiënten, een boost kan geven.

Eersteklas aligner.
Bewezen resultaten.

ClearCorrect®-aligners zijn het resultaat van tientallen jaren materiaalontwikkeling, onderzoek en innovatie.
Onze eersteklas aligner is het perfecte orthodontische hulpmiddel voor uw praktijk, dankzij ons gepatenteerde drielaagse ClearQuartz™-materiaal en de technologie, het ontwerpproces en de klinische eigenschappen die de aligner vormgeven en personaliseren.

Digitale workflows.
Naadloze totaalervaring.

De digitale workflow van ClearCorrect® biedt een flexibele, geïntegreerde en  naadloze totaalervaring voor u en uw patiënten. Van het indienen van een casus tot casemanagement en behandelplanning, met het ClearCorrect®-systeem kunt u topkwaliteit werk leveren.

Betere aanpassingsmogelijkheden.
Volledige controle.

Uw behandeldoelen laten zich eenvoudig aanpassen met ClearPilot™, de intuïtieve planningstool voor behandelingen die u controle en flexibiliteit biedt, van planning tot goedkeuring.

Vertrouwde partners.
Wereldwijd bereik.

Met 17 jaar ervaring in de orthodontie is ClearCorrect® uw aangewezen partner bij het verbeteren van de levenskwaliteit van patiënten.
Sinds onze oprichting in 2006 werken we voor de verbetering van onze producten samen met behandelaars. Het ClearCorrect® van vandaag is het resultaat van bijna twee decennia aan innovatie en vooruitgang, waarin we samenwerkten met tienduizenden behandelaars over de hele wereld. Zo ontstond een geweldig clear alignersysteem. Ons internationale netwerk bestaat uit meer dan 50 landen en productielocaties op 4 continenten. ClearCorrect® is de partner waarop u kunt bouwen. We zullen u ondersteunen waar we kunnen.

Uitgebreide,
doorlopende educatie.

Educatie vormt de sleutel tot succes in de orthodontie. Daarom hebben we Ortho Campus in het leven geroepen.
Ortho Campus is een uitgebreide verzameling orthodontische tools en curricula voor succesvolle behandelingen. Of u nu uw klinische vertrouwen wilt opkrikken of een succesvolle digitale orthodontiepraktijk wilt opbouwen, met Ortho Campus hebt u één van de meest uitgebreide educatiemogelijkheden in de branche te pakken.

 • Leslokaal

  Webinars, live cursussen en e-learnings zijn allemaal in de Ortho Campus-leeromgeving te vinden. De diverse leertrajecten zijn afgestemd op de specifieke functies binnen uw praktijk.

 • Case Gallery

  De ClearCorrect® Case Gallery is een wereldwijde bibliotheek waarin het scala aan indicaties wordt getoond dat met ClearCorrect® kan worden behandeld.

 • Online Help Center

  In het Online Help Center van ClearCorrect® kunt u honderden artikelen lezen over onderwerpen variërend van innovatieve alignertechnieken tot praktijkmarketing.

 • Clinic App

  De Clinic App bevat op patiënten afgestemde teksten over de gevolgen van diverse malocclusies en de voordelen van clear aligners. De app helpt tevens bij het opstarten en sturen van gesprekken met patiënten over hun mondgezondheid en hoe ClearCorrect® kan helpen.

Word ook partner in klinische topkwaliteit. Registreer u vandaag nog.