ClearCorrect®:

een leven lang lachen
begint vandaag.

Discrete, comfortabele aligners onder uw toezicht.

Als u uw tanden graag recht wilt laten zetten, is ClearCorrect wellicht precies wat u zoekt. ClearCorrect-aligners zijn comfortabel, uitneembaar, vrijwel onzichtbaar en, nog beter, ze werken zonder uw dagelijks leven te beïnvloeden. Eet wat u wilt, poets en flos net als anders en krijg rechtere tanden zonder dat iemand weet dat u wordt behandeld – zo simpel is het.

Een pictogram met twee wolken

COMFORTABEL

Een pictogram van een lachende mond met twee sprankels vlakbij

ONZICHTBAAR

Een pictogram van een schietschijf met een pijl in de roos

EFFECTIEF

Een pictogram van een duim omhoog

MAKKELIJK

De ClearCorrect-aligner: ‘elegant’ vat het goed samen.

ClearCorrect-aligners zijn gemaakt van een meerlaagse kunststof van medische kwaliteit die na jaren van onderzoek en testen is ontwikkeld. Het resultaat is een verbluffend transparante en veerkrachtige aligner die tanden effectief verplaatst. In één woord: elegant.

Onze aligners zijn comfortabeler dan slotjesbeugels en dankzij de speciale trimlijn en het speciale materiaal zijn ze ook efficiënter en comfortabeler dan veel andere bestaande aligners.


ClearCorrect werkt.

Meer dan een half miljoen patiënten zoals u hebben hun tanden rechtgezet met ClearCorrect. Ga naar onze Case Gallery om een beter idee te krijgen van wat ClearCorrect en uw behandelaar voor u kunnen doen.

Rechte tanden, gestroomlijnd

Behandeld worden met ClearCorrect is makkelijk – vraag uw behandelaar om uw gebit te scannen en draag uw aligners zoals voorgeschreven.

Een apparaat vervaardigt aligners. Een hand draait aan een knop op het apparaat en er komen aligners uit via een lopende band.

Meer dan 60 jaar aan fraaier lachende gezichten.

De Straumann Group is een tandheelkundig bedrijf met een wereldwijde dekking en een uitstekende reputatie voor kwaliteit. Met ClearCorrect heeft het bedrijf al zijn onderzoek en ervaring aangewend om clear aligners te maken die u prachtig zult vinden.

Rijen aligners

Jaarlijks worden miljoenen aligners geproduceerd in hightech-centra in de VS, Duitsland, Brazilië en China

Een klembord met de letters ‘RX’ erop

Voorgeschreven en behandeld door uw behandelaar

De wereld met een pijl eromheen

Tienduizenden behandelaars over de hele wereld worden bediend

Een gebogen arm

Onderdeel van de Straumann Group: een wereldleider op het gebied van esthetische tandheelkunde

testimonials

Rechte tanden zien er niet alleen beter uit, ze functioneren ook een stuk beter! Een scheef gebit kan problemen geven met bijten, de tanden en kiezen kunnen sneller slijten en er kunnen makkelijker gaatjes ontstaan. Maar, hebt u eenmaal een glimlach waar u trots op bent, dan mag iedereen die zien!

  • “Ik lach vaker en uitbundiger. 

    Laila M.

  • Ze zijn zo gemakkelijk en comfortabel om te dragen.

    GERALD B.

  • Je plaatst ze in je mond en haalt ze er zo weer uit. Ik ben zo blij dat ik het heb gedaan. 

    CONNIE H.