ClearCorrect®:

o viață numai cu zâmbete
începe acum.

gutiere discrete, confortabile, controlate de dumneavoastră.

Dacă doriți să vă îndreptați dinții, ClearCorrect ar putea fi opțiunea potrivită. Gutierele ClearCorrect sunt confortabile, detaşabile, transparente și, mai ales, funcționează fără să vă afecteze viața zilnică. Mâncați ce doriți, folosiți periuța și ața dentară ca de obicei și vă bucurați de dinți mai drepți fără ca cineva să observe că urmați un tratament - e atât de simplu.

O imagine cu doi nori

CONFORTABIL

O imagine cu o gură zâmbind și două puncte strălucitoare alături

INVIZIBIL

Imaginea unei ținte cu o săgeată în centru

EFICIENT

O imagine cu degetul mare în sus

UȘOR

gutiera ClearCorrect: „sofisticată” este descrierea potrivită.

Gutierele ClearCorrect sunt realizate dintr-un polimer multistratificat de uz medical, proiectate după ani de cercetări și testări. Rezultatul este o gutieră foarte transparentă și rezistentă, care deplasează dinții în mod eficient. Într-un cuvânt: sofisticată.

Gutierele noastre sunt mai confortabile decât aparatele dentare clasice și, datorită marginii drepte și materialului special, sunt mai eficiente și mai confortabile decât multe alte gutiere.


ClearCorrect funcționează.

Peste un milion de pacienți ca dumneavoastră și-au îndreptat dinții cu ClearCorrect. Accesați platforma Case Gallery pentru a vă face o idee mai clară despre ce ar putea face pentru dvs. ClearCorrect și medicul dvs.

dinți drepți, aliniați

Tratamentul cu ClearCorrect este ușor - trebuie doar să rugați medicul să vă scaneze dinții și să purtați gutierele conform instrucțiunilor.

Un dispozitiv produce gutierele. Un braţfolosește un cadran al dispozitivului și gutierele ies din acesta prin banda transportoare.

peste 60 de ani de zâmbete mai frumoase.

Straumann Group este o companie stomatologică prezentă la nivel global și cu o reputație excelentă privind calitatea. În cazul ClearCorrect, compania și-a folosit experienţa în cercetarea pentru a produce gutiere transparente care vă vor încânta.

Șiruri de gutiere

Milioane de gutiere produse în fiecare an în centrele tehnologice din SUA, Germania, Brazilia și China

Un clipboard cu literele „RX” pe el

Prescripţie și configuraţie de tratament realizate de medicul dumneavoastră

Lumea cuprinsă într-o săgeată

Deservim zeci de mii de medici din întreaga lume

Un braț îndoit

Susținut de Straumann Group: lider global în stomatologia estetică

mărturii

Dinții mai drepți nu doar că arată mai bine; funcționează mai bine. Dinții aliniați necorespunzător pot interfera cu funcția masticatorie, se pot uza mai repede și sunt mai predispuși la carii. Iar după ce veți obține zâmbetul dorit, veți descoperi că vreți să-l arătați tuturor.

  • „Zâmbesc mult mai mult și mai larg. 

    MERCEDES F.

  • A fost atât de ușor și de plăcut de purtat.

    GERALD B.

  • Doar le pui și le scoți. Mă bucur mult că am urmat tratamentul. Mă face să mă simt mai bine.

    CONNIE H.