• Tratați cu încredere pacienţii cu ClearCorrect®

  • ClearPilot™

    Planificarea digitală
    controlată a tratamentului

ClearCorrect: partenerul dumneavoastră în ortodonție.

În calitate de medic, aveți misiunea de a îmbunătăți viața oamenilor. Pacienții se bazează pe dvs., iar această misiune poate fi greu de îndeplinit de unul singur.

Din fericire, nici nu este nevoie.

Suntem ClearCorrect, marca globală de soluții ortodontice, susținută de moștenirea puternică în inovație, cercetare și excelență clinică pentru care este cunoscut . Astfel, vă asigurăm sprijinul de care aveți nevoie, libertatea pe care o doriți și produsele ortodontice de calitate pe care le meritați dvs. și pacienții dvs.


O gutieră ClearCorrect

Gutieră de top
Concepute pentru precizie, confort și aspect estetic, gutierele ClearCorrect reprezintă o combinație unică dintre materialul nostru brevetat ClearQuartz™ și marginea dreaptă, înaltă,care vă ajută să vă atingeți obiectivele ortodontice.

ClearPilot

Facilitarea fluxului de lucru digital
Platforma noastră digitală puternică și intuitivă vă oferă control și flexibilitate de la încărcarea cazului şi până la finalizare. Cu ajutorul ClearPilot™ instrumentul principal de planificare a tratamentului, managementul cazurilor este facil.

Ortho Campus

Partenerul dvs. de încredere în ortodonție
Ortho Campus întruchipează tradiția excelenței în educație pentru care este cunoscut Straumann Group și reprezintă una dintre numeroasele metode prin care ClearCorrect lucrează în parteneriat cu medicii pentru reușite în tratamentele ortodontice.


Previzibil. Confortabil. Estetic.
Gutiere care lucrează în tandem cu dumneavoastră.

Gutierele ClearCorrect reprezintă o combinație unică dintre materialul nostru brevetat ClearQuartz™ și marginea dreaptă, care vă ajută să vă atingeți obiectivele ortodontice și să vă impresionați pacienții.

Flexibilitate și control de la încărcarea cazului şi până la finalizare

Fluxul nostru de lucru digital este conceput pentru a vă susține și pentru a vă oferi libertatea de a lucra așa cum doriți: alegeți orice sistem IOS dorit, personalizați-vă planul de tratament și selectați opțiunea de tratament care funcționează cel mai bine pentru dvs.

Flux de lucru digital

Fluxul de lucru digital ClearCorrect vă oferă o experiență flexibilă, integrată și completă de la început până la sfârșit pentru dvs. și pacienții dvs.
 

 

ClearPilot

Personalizarea rezultatelor tratamentului este ușoară cu ClearPilot™, instrumentul intuitiv de planificare a tratamentului, care vă oferă control și flexibilitate de la planificare până la aprobare.

 

Dental Monitoring

Cu ajutorul Dental Monitoring, oferiți confort și maximizați eficiența la fiecare pas al călătoriei pacientului, prin soluții de digitalizare a cabinetului pentru a evalua, califica, selecta și monitoriza tratamentul pacientului - de la distanță.
 

Un partener de încredere pentru tratamente de succes.

Un parteneriat de succes înseamnă că suntem acolo la fiecare pas al călătoriei dumneavoastră, cu programe educaţionale personalizate și cuprinzătoare oferite prin Ortho Campus. Cu opțiuni care se vor potrivi aproape oricărui stil de învățare și cu ajutorul instrumentelor care vor contribui la educarea pacienților, Ortho Campus reprezintă angajamentul nostru pentru succesul dumneavoastră în ortodonție.

Un partener de încredere.

Încă din prima zi, am construit ClearCorrect bazându-ne pe propriile forţe. Indiferent dacă nevoia dvs. este de natură clinică sau tehnică, echipa noastră s-a angajat să ofere servicii excelente, la fiecare pas.​

  • Echipa noastră de configurare a tratamentului are o experiență de peste 20 de ani în planificarea ortodontică digitală și vă oferă suport constant pentru a vă atinge obiectivele tratamentului
  • Echipele noastre dedicate de servicii pentru clienți sunt poziționate strategic în întreaga lume pentru a asigura răspunsuri fiabile, în timp real

De asemenea, dispunem de resurse la cerere pentru marketingul cabinetului și educație clinică. Accesați link-urile de mai jos pentru mai multe informații.​

Un partener de încredere pentru rezultate de succes.

După peste cincisprezece ani în domeniu și peste o jumătate de milion de zâmbete restabilite, ClearCorrect este partenerul dumneavoastră pentru rezultate ortodontice de succes.

Înregistrați-vă azi pe ClearCorrect și exploraţi o gamă largă de posibilități pentru cabinetul dumneavoastră.