• Parteneri în excelență.

  Uniți prin zâmbete.

ClearCorrect: partenerul dumneavoastră în ortodonție.

Straumann Group și-a luat angajamentul de partener în excelență clinică. Bazându-ne pe cei 60 de ani de cercetare și inovare, am creat o experiență excepțională în materie de gutiere transparente, cu ajutorul cărora clinicienii pot avea performanțe înalte.

Împreună, putem schimba vieți, oferindu-le pacienților zâmbete mai sănătoase și mai încrezătoare.


 • Gutieră Premier

  Proiectate pentru a oferi precizie, confort și estetică, gutierele ClearCorrect® sunt instrumentul ortodontic suprem pentru cabinetul dumneavoastră. Având la bază decenii de știință, cercetare și inovare în domeniul materialelor, gutierele noastre combină materialul nostru brevetat din trei straturi, ClearQuartz™, cu trimline-ul înalt și drept.

 • Facilitarea fluxului de lucru digital

  Ecosistemul digital puternic oferit de ClearCorrect vă oferă control și flexibilitate în privința tratamentelor și vă maximizează productivitatea. Planificarea planului de tratament nu a fost niciodată mai ușoară, datorită fluxului de lucru digital intuitiv, opțiunilor de tratament cuprinzătoare și instrumentelor avansate de planificare clinică din ClearPilot™.

 • Parteneri în excelență clinică

  Reunind expertiza noastră clinică și angajamentul nostru față de educație, amprenta globală și dedicarea pentru asistența la nivel înalt, ClearCorrect vă oferă un parteneriat în ortodonție care vă va ajuta cabinetul să își atingă potențialul și, în cele din urmă, să influențeze viața oamenilor în bine.

Gutieră Premier.
Rezultate demonstrate.

Gutierele ClearCorrect reprezintă apogeul unor decenii de știință, cercetare și inovare în domeniul materialelor.
Începând cu materialul nostru compus din trei straturi, ClearQuartz™, la tehnologie, procese de design și caracteristici clinice care personalizează produsul, gutiera ClearCorrect este instrumentul ortodontic suprem de care aveți nevoie în cabinet.

Fluxuri de lucru digitale.
Experiențe fluide.

Fluxul de lucru digital ClearCorrect vă oferă o experiență flexibilă, integrată și perfectă de la început până la sfârșit pentru dvs. și pacienții dvs. De la primirea până la gestionarea cazului și planificarea tratamentului, sistemul ClearCorrect vă va ajuta să obțineți rezultate optime.

Personalizare mai bună.
Control complet.

Personalizarea obiectivelor de tratament este ușoară cu ClearPilot™, instrumentul intuitiv de planificare a tratamentului, care vă oferă control și flexibilitate de la planificare până la aprobare.

Parteneri de încredere.
Prezență globală.

Având 17 ani în ortodonție, ClearCorrect este partenerul care vă poate ajuta să descoperiți potențialul din viețile oamenilor.
De la înființarea companiei din 2006 până în prezent am colaborat cu clinicieni pentru a ne îmbunătăți produsele. Produsele ClearCorrect sunt rezultatul a aproape două decenii de inovare în direcția progresului, a colaborării cu zeci de mii de clinicieni din toată lumea, cu scopul de a crea un sistem de gutiere transparente. Având o rețea globală în peste 50 de țări și centre de producție pe patru continente, ClearCorrect poate fi partenerul dumneavoastră de încredere, asistându-vă la fiecare pas.

Educație
cuprinzătoare, continuă.

Educația este cheia succesului în ortodonție. Acesta este motivul pentru care am creat Ortho Campus.
Ortho Campus este o colecție cuprinzătoare de instrumente ortodontice și programe educaționale pentru un tratament de succes. Indiferent dacă doriți să vă consolidați încrederea clinică sau să construiți un cabinet ortodontic digital, Ortho Campus vă oferă una dintre cele mai cuprinzătoare experiențe educaționale din domeniu.

 • Classroom

  Webinare, cursuri fizice și resurse de e-learning, toate sunt disponibile în Ortho Campus Classroom, oferind diferite moduri de învățare, adaptate fiecărui rol din cabinetul dumneavoastră.

 • Case Gallery

  Case Gallery ClearCorrect este o bibliotecă globală ce prezintă o gamă largă de tipuri de cazuri care pot fi tratate cu succes cu ajutorul ClearCorrect.

 • Help Center online

  Accesați Help Center online ClearCorrect pentru a răsfoi sute de articole care acoperă subiecte de la tehnici avansate privind gutierele până la marketingul cabinetului.

 • Clinic App

  Clinic App cuprinde ghiduri de discuții prietenoase cu pacienții despre consecințele diferitelor tipuri de malocluzie și beneficiile generale ale gutierelor transparente. Clinic App este de ajutor pentru a începe și a ghida conversațiile cu pacienții despre sănătatea lor orală și despre modul în care ClearCorrect îi poate ajuta.

Înregistrați-vă azi pentru a deveni partener în excelență clinică.