Gutierele ClearCorrect®:

fixare perfectă
și durabilă.

Nimic nu funcționează la fel de bine precum ClearCorrect.

De ce este nevoie pentru a deplasa un dinte? Este chiar simplu: e nevoie doar de puțină presiune aplicată strategic și, mai important, constant. Gutierele noastre prezintă două mari inovații importante combinate pentru a asigura o presiune constantă, exactă: marginea dreaptă și materialul nostru brevetat pentru gutiere din trei straturi, ClearQuartz™.

Cât de transparente sunt gutierele ClearCorrect? Vă puteți convinge singuri.

Portretele a patru persoane diferite

Gutierele noastre sunt suficient de transparente pentru niște gutiere- cei mai mulți oameni nu vor observa că le purtați. Acest lucru este important în cazul gutierelor, dar nu totul se rezumă la acest aspect. Dacă doriți să aflați ce anume determină gutierele ClearCorrect să fie atât de speciale, va trebui să discutăm aspectele științifice.

continuați să citiți pentru detalii științifice.


Material din trei straturi ClearQuartz™

ClearQuartz prezintă un strat elastomeric (A) între două straturi exterioare dure, cu porozitate scăzută (B). Straturile exterioare îi permit gutierei să fie aibă o retenţie crescută și să fie rezistentă la pete, în timp ce stratul interior îi permite gutierei să aplice o forță uşoară, constantă. În plus, ClearQuartz își păstrează de 10 ori mai mult din forța inițială decât alte gutiere* și își menține forma pe durata de purtare a gutierei.**

O diagramă care prezintă cele trei straturi ale materialului gutierei

A - strat elastomeric
B - straturi exterioare rigide

* Informaţii suplimentare. Timp de 72 de ore.
** Informaţii suplimentare.

Marginea dreaptă ClearCorrect: pentru că se potrivește perfect.

Pentru a avea rezultate, dispozitivele ortodontice trebuie să stea fixate, iar acesta este aspectul unde gutierele ClearCorrect excelează. Alte gutiere se uzează și își pierd din aderență pe măsura utilizării. Din acest motiv, acestea folosesc frecvent „ataşamente” (mici umflături de culoarea dintelui) pentru a-i oferi gutierei un punct de sprijin. Unele ataşamente sunt necesare pentru a ajuta la deplasarea dintelui, iar altele sunt folosite doar pentru a susține gutiera.

Gutierele ClearCorrect sunt proiectate special pentru a deplasa dinții în mod eficient, cu mai puține ataşamente. De fapt, datorită marginii drepte care depășește conturul dinților, s-a demonstrat că gutierele ClearCorrect prezintă o retenție de 2,5 ori mai mare decât a gutierelor cu margine crestată.1 Fără a avea nevoie de ataşamente suplimentare, beneficiați de un tratament eficient care arată bine.

Gutiere ClearCorrect se fixează de 2,5 ori mai bine decât gutierele cu margine crestată1

Gutiere ClearCorrect
Gutierele ClearCorrect vs. gutierele cu margine crestată
Gutiere cu margine crestată
Gutierele ClearCorrect vs. gutierele cu margine crestată

1Cowley, D. . Efectul designului marginii gingivale asupra retenţiei gutierelor termoformate. J Clin Orthod. 2012 Nov;46(11):697-702​

Gutierele ClearCorrect: o experiență mai bună pentru dumneavoastră.

O gutieră mai flexibilă care se adaptează mai bine pe dinți, pentru confort, transparenţă remarcabilă și rezistență la pete? Da, credem că vă vor plăcea.

Imaginea unui trofeu cu un nor deasupra

confort sporit2

Imaginea unui ochi tăiat

aproape invizibilă

Imaginea unei pete tăiate

rezistentă la pete

2Forță inițială cu 1/3 mai mică comparativ cu materialul dintr-un singur strat 0,030. Informaţii suplimentare.

un tratament pentru orice zâmbet

Zâmbetele vin în toate formele și dimensiunile, la fel ca malocluziile. ClearCorrect poate restabili o gamă variată de zâmbete. Arată vreunii dintre aceștia la fel ca dinții dvs.? Faceți clic pe ei pentru a afla mai multe.

Sunteți gata să începeți?