Gutierele ClearCorrect®:

partea cea mai ușoară
este de la început până la sfârşit.

le puneți, le scoateți.

ClearCorrect este conceput să fie simplu de la început până la sfârșit: este ușor de configurat tratamentul, ușor de purtat și ușor de obținut zâmbetul pe care l-ați dorit întotdeauna.

Două femei zâmbind în timp ce fac un selfie

Rezultatele vă pot schimba viața, dar tratamentul nu o va face.
Confortabil. Detaşabil. Discret. Timp minim petrecut în cabinetul stomatologic. ClearCorrect este conceput să vă îndrepte dinții fără a vă îngreuna viața de zi cu zi.

Imagine panoramică a unui mic dejun

Mâncați ce doriți.
Pentru că le puteți scoate în orice moment, gutierele ClearCorrect nu presupun niciun fel de restricții alimentare, spre deosebire de aparatele dentare tradiționale. Le puneți, le scoateți, fără alte complicații.

Un bărbat spălându-se pe dinți

Aveți mare grijă de dinții dvs.
Alte dispozitive ortodontice pot îngreuna îngrijirea dinților, dar cu ClearCorrect totul este extrem de simplu. Scoateți-vă gutierele în timpul periajului şi în timpul folosirii aţei dentare pentru a vă păstra zâmbetul perfect.

tratamentul pe scurt

călătoria ClearCorrect (este una extrem de ușoară)

Dacă sunteți gata să vă îndreptați dinții fără a vă influenţa fizionomia, dieta sau îngrijirea orală, iată la ce vă puteți aștepta de la tratamentul ClearCorrect.

Un medic folosind un scaner intraoral

prima dvs. programare
Găsiți un medic utilizator ClearCorrect și faceți o programare. Medicul vă va evalua zâmbetul, va lua amprenta dentară (de obicei cu un scaner 3D) și vă va examina starea generală de sănătate orală.

planul dvs. de tratament
Ulterior, vom lucra cu medicul dvs. pentru a elabora planul digital de tratament - strategia cu privire la mișcarea dinților și ce tehnici va folosi medicul pentru a-i deplasa. Odată ce planul este finalizat, medicul o să vi-l prezinte și veţi putea vedea zâmbetul final chiar înainte de începerea tratamentului.

Un medic arătându-i unui pacient un plan de tratament pe o tabletă
O tânără zâmbind și ținându-și gutiera

tratamentul dvs.
Când gutierele vor fi gata, medicul va verifica dacă acestea se potrivesc și vă va oferi instrucțiuni suplimentare în funcție de planul dvs. unic de tratament.
De acum, sarcina dvs. este simplă: purtați gutierele timp de 22 de ore zilnic și transformați-vă zâmbetul în cea mai bună versiune posibilă!


Sunteți gata să începeți?