Innováció

Ossza meg velünk ötleteit


Az ötletek innovációvá alakítása

Hat évtized alatt a Straumann jó hírnevet szerzett a korszerű fogászatban úttörő innovációin keresztül. A történelmünk tele van olyan fejlesztésekkel, amelyek meghatározták az iparági szabványokat, és lehetőségeket teremtettek a fogászati szakemberek, a betegek és a vállalat számára is. Az innovációs utunk ma is folytatódik, és most még izgalmasabb, mint valaha. Bátorítjuk a kutatókat, az orvosokat, a laboratóriumi fogtechnikusokat, start-upokat és vállalatokat, akik érdeklődnek a Straumann Grouppal való együttműködésben, hogy küldjék el ötleteiket a Straumann Group Innovációs portálunkra.


Mit keresünk?

Nyolc stratégiai klasztert hoztuk létre azoknak a területeknek a felderítéséhez, ahol szükségünk van az Ön véleményére:

 

Kezelési és tervezési koncepció
Digitális fogászat
Anyagok
Fogszabályozás
Felületek és bevonatok
Üzleti innováció
Gyártási technológiák
Megelőző fogászat

Értékelünk minden benyomást és kérjük, ne habozzon elküldeni ötleteit, ha kétsége van, hogy illik-e a Straumann Group innovációs területeibe. Még a nyers ötletek is elindíthatnak egy megbeszélést és segíthetnek gondolkozni.

Az ötletek elküldése nagyon egyszerű

Kérjük, csatlakozzon az innovációs utunkhoz, és dolgozzon velünk, hogy megalkossuk a jövő fogászatát. Önök mindannyian csak egy kattintásnyira vannak. Keresse fel a Straumann Group Innovációs portált, adja be az ötleteit és újítsunk együtt.