Kultúránk


A Straumann Group egyesíti a globális kiterjedést, tapasztalatot és innovációt, amely szenvedéllyel és elkötelezettséggel járul hozzá a tökéletes minőséghez, az ügyfelek és betegek számára az egész világon elérhetővé és hozzáférhetővé téve a legfejlettebb fogászati ellátást.


Cél: Nem csak mosolyt csinálunk, hanem magabiztosságot adunk – szeretnénk az esztétikai fogászatban a kiválasztott partner lenni.

A magabiztosság minden tevékenységünkhöz kötődik; bizalmon, becsületességen, tiszteleten, kommunikáción, átláthatóságon, együttműködésen és az ígéreteink teljesítésén alapszik. Ügyfeleink számára lelki nyugalmat jelent, mert megoldásaink kiszámíthatóak és tartósak. Alkalmazottaink számára a magabiztosság bizalmat, hálás munkát jelent. Részvényeseink számára fenntartható megtérülést jelent egy kimagaslóan etikus üzletből. A közösségek számára, ahol működünk, azt jelenti, hogy felelős vállalkozó polgárként gondoskodunk a körülöttünk lévő világról. Minden részvényesünk számára azt jelenti, hogy a Straumann Group egy megbízható partner.

Szeretnénk az első hely lenni, ahová az emberek üzletet kötni, zseniális megoldásokat találni, az ötleteket valósággá formálni, tanulni, tökéletesíteni, sikeresnek lenni és az életük jobbítása érdekében jönnek. Ez az, amit számunkra a kiválasztott partnerség jelent.

Kultúra

A Straumann Group-nál lévő emberek és kultúra a legnagyobb kincsünk; ők a nagy teljesítmény és a fenntartható siker kulcsai. Egy olyan kultúrára törekszünk, ami bizalmat és együttműködést épít, támogatja a sokszínűséget, örömmel fogadja a változást, támogatja az agilitást, a tanulást és az innovációt, lehetőségeket teremt, megengedi az embereknek, hogy hibázzanak és bátorítja őket, hogy vállaljanak felelősséget és érezzék sajátjuknak. Ennek a kultúrának az alapvető mozgatórugója a játékos–tanuló gondolkodásmód, amellyel minden alkalmazottat igyekszünk inspirálni és táplálni.

Stratégia

Stratégiánk három stratégiai prioritásra épül: a nagy teljesítményű Straumann Group kultúránk és szervezetünk kialakítása; kiaknázhatatlan tőkefinanszírozási piacok és szegmensek megcélozása; és kiterjedésünk bővítése, hogy teljes megoldást nyújtók legyünk az esztétikai fogászatban.

A cél valósággá formázása

A fenntartható jövőhöz vezető út a három „stratégiai prioritásunkban  van kidolgozva. A megvalósítás a kultúra és a magatartás függvénye.

  • Cél – Miért szeretnénk elérni?

    Nem csak mosolyt csinálunk, hanem magabiztosságot adunk. Szeretnénk az esztétikai fogászatban a kiválasztott partner lenni

  • Kultúra – Hogyan szeretnénk elérni

    Játékos–tanuló gondolkodásmód és alapvető viselkedések

  • Stratégia – Mit szeretnénk elérni

    Stratégiai prioritások és kezdeményezések