Digitale workflow.
Naadloze totaalervaring.

Krachtige digitale workflow

De digitale workflow van ClearCorrect® biedt een flexibele, geïntegreerde en naadloze totaalervaring voor u en uw patiënten. Van het indienen van een casus tot casemanagement en behandelplanning, met het ClearCorrect®-systeem kunt u uw beste werk leveren.

Sneller een casus starten met het IOS-systeem van uw voorkeur

Ons open en geïntegreerde platform geeft u de flexibiliteit verbinding te maken met vrijwel elke digitale bron voor scans en beeldvorming. Ook is directe integratie mogelijk met bekende scanners zoals Virtuo Vivo™ en 3Shape®TRIOS™.

ClearCorrect® Sync Mobile-app

Met de ClearCorrect® Sync Mobile-app (beschikbaar voor Apple® en Android™ op smartphone en tablet) maakt en bewerkt u via gestuurde sjablonen foto's van patiënten en opent u snel en eenvoudig een nieuwe casus rechtstreeks in de Doctor Portal.

De ClearCorrect® Doctor Portal: uw digitale behandelcentrum

Met het uitgebreide pakket aan functies van de Doctor Portal kunt u casussen efficiënt beheren en effectief samenwerken met medewerkers en behandelaars.

ClearPilot: meer aanpassingsmogelijkheden, volledige controle.

Uw behandelresultaten laten zich eenvoudig aanpassen met ClearPilot™, het intuïtieve hulpmiddel voor het plannen van behandelingen dat u controle en flexibiliteit biedt, van planning tot goedkeuring.

3Shape®TRIOS™

Virtuo Vivo™

Diepere integratie met de merken van onze partners

U start sneller een nieuwe casus met uw scanner, door onze directe integratie met Virtuo Vivo of 3Shape te gebruiken, of door STL-bestanden te uploaden via ons open-source systeem.

3Shape®TRIOS™ is een handelsmerk van 3Shape. Virtuo Vivo is een handelsmerk van Institut Straumann AG.

Casussen beheren.
Efficiëntie verhogen.

De ClearCorrect® Doctor Portal biedt krachtige functies die verder gaan dan casemanagement.

Casusindiening op maat

Kies de behandeling van uw voorkeur met behulp van het Dynamic Prescription-formulier en selecteer het optimale behandelprotocol op basis van de tandheelkundige situatie van de patiënt. Bij het gestuurd invoeren van een behandelplan worden de opties dynamisch weergegeven op basis van de complexiteit van de casus, tandheelkundige situatie en uw specifieke behandelingsvoorkeuren, voor een meer intuïtieve en gepersonaliseerde ervaring.

Naadloze samenwerking

Met de ClearCorrect® Collaborator Suite kunt u gemakkelijk casussen bespreken en delen met collega's of samenwerken met externe deskundigen op het gebied van optimalisatie van behandelplanning (Treatment Planning Optimization, TPO) om de gewenste klinische resultaten te behalen. Via de Collaborator Suite bestelt u, rechtstreeks bij de wereldwijde TPO-partners van ClearCorrect®, services voor de behandelplanning, zodat u een optimaal behandelplan krijgt en minder tijd kwijt bent aan de beoordeling.

ClearCorrect® Sync Mobile-app

Met de ClearCorrect® Sync Mobile-app kunt u snel en eenvoudig foto's van patiënten maken en toevoegen aan nieuw in te dienen casussen. Maak en bewerk patiëntenfoto's met sjablonen en upload ze direct naar de ClearCorrect® Doctor Portal met uw smartphone of tablet.

Meer aanpassingsmogelijkheden.
Volledige controle.

Met een grote verscheidenheid aan behandelopties en klinische voorkeuren biedt ClearCorrect® u de flexibiliteit om van elke casus maatwerk te maken.

De behandelopties van ClearCorrect® kunnen aan alle wensen voldoen: of de wensen van uw patiënt nu eenvoudig of complex zijn en of er een behandeling van enkele weken of meerdere jaren nodig is, u kunt uit een scala aan behandelopties kiezen zodat er voor elke casus een geschikte behandeling is. Deze opties, samen met aanpasbare draagschema's, gefaseerde verzending en een uitgebreid pakket klinische voorkeuren, maken het helder: met ClearCorrect® hebt u een uitstekende en gepersonaliseerde behandeling in handen.


Aanbieder worden.

Krachtige digitale
behandelplanning

Uw behandelresultaten laten zich eenvoudig aanpassen met ClearPilot™, het intuïtieve hulpmiddel voor het plannen van behandelingen dat u controle en flexibiliteit biedt, van planning tot goedkeuring.