Krachtige digitale behandelplanning.

Uw behandelresultaten laten zich eenvoudig aanpassen met ClearPilot™, het intuïtieve hulpmiddel voor het plannen van behandelingen dat u controle en flexibiliteit biedt, van planning tot goedkeuring.

In ClearPilot kunt u alles zien: de casusgegevens, het patiëntdossier, het behandelplan, de opmerkingenhistorie en een enorme verscheidenheid aan visualisatietools, zoals superpositie, occlusale heatmap en millimeterrasters. Met ClearPilot kunnen u en uw patiënten gepersonaliseerde behandeldoelen visualiseren, wat ondersteunend kan werken voor de klinische evaluatie, digitale behandelplanning en patiëntbetrokkenheid.


Krachtige 3D-tools

Creëer effectieve en gepersonaliseerde behandelplannen met 3D-tools van ClearPilot. U vindt hier allerlei bewerkingstools, waaronder individuele tandverplaatsing, aanvullende procedurecontrole en aligner-aanpassingsmogelijkheden.

Geoptimaliseerde visuele 3D-interface

Met de geoptimaliseerde visuele 3D-interface van ClearPilot maakt u persoonlijke behandelresultaten zichtbaar, ter ondersteuning van de klinische evaluatie, digitale behandelplanning en patiëntbetrokkenheid.

Verbeterde analysetools

Met de ClearPilot-analysetools kunt u een casus grondiger analyseren en een behandeling nauwkeuriger beoordelen. Denk aan tools als: punt-tot-punt-afstandmetingen, Bolton-tabellen, tandverplaatsingsoverzichten en collision-monitoring.

Intuïtieve webbased software

Met de intuïtieve webbased software van ClearPilot kunt u een behandelplan eenvoudig, op elk moment en overal, bekijken,goedkeuren en delen met wie u maar wilt.

ClearPilot is een cruciaal onderdeel van ons digitale
systeem voor orthodontische behandelplanning

In onze missie om behandelaars meer controle te geven, hebben we een aantal hulpmiddelen en partnerschappen ontwikkeld die uw clear aligner behandelingen naar een hoger plan zullen tillen. Kies een scanner om uw casus te starten, bekijk en keur uw casus goed in ClearPilot en volg uw patiënt nauwlettend met onze partners bij Dental Monitoring.

Intraorale scanners
Ons open en geïntegreerde platform geeft u de flexibiliteit verbinding te maken met vrijwel elke digitale bron voor scans en beeldvorming. Ook is directe integratie mogelijk met bekende scanners zoals Virtuo Vivo™ en 3Shape®TRIOS™.

ClearCorrect® Sync Mobile-app
Met de ClearCorrect® Sync Mobile-app (beschikbaar voor Apple® en Android™ op smartphone en tablet) maakt en bewerkt u via sjablonen foto's van patiënten en opent u snel en eenvoudig een nieuwe casus rechtstreeks in de Doctor Portal.

ClearCorrect® Doctor Portal
Met het uitgebreide pakket aan functies van de Doctor Portal kunt u casussen efficiënt beheren en effectief samenwerken met medewerkers en behandelaars.


TRIOS is een handelsmerk van 3Shape A/S; Medit is een handelsmerk van Medit Corp.; Virtuo Vivo is een handelsmerk van Institut Straumann AG. Apple is een gedeponeerd handelsmerk van Apple Inc.; Android is een gedeponeerd handelsmerk van Google, LLC.

Aanbieder worden