Uitgebreide,
doorlopende educatie.

Educatie vormt de sleutel tot succes in de orthodontie. Daarom hebben we Ortho Campus in het leven geroepen.

Ortho Campus is een uitgebreide verzameling orthodontische tools en curricula voor succesvolle behandelingen. Of u nu uw klinische vertrouwen wilt opkrikken of een succesvolle digitale orthodontiepraktijk wilt opbouwen, met Ortho Campus hebt u een van de meest uitgebreide educatiemogelijkheden in de branche te pakken.


Leslokaal: voor ieder wat wils

Webinars, fysieke cursussen en e-learnings zijn allemaal in het Ortho Campus-leslokaal te vinden. De diverse leertrajecten zijn afgestemd op de specifieke functies binnen uw praktijk.


Online Help Center: 200+ artikelen staan klaar voor u

In het Online Help Center van ClearCorrect® kunt u honderden artikelen lezen over onderwerpen variërend van geavanceerde alignertechnieken tot praktijkmarketing.


Clinic App

De Clinic App is voor behandelaars en medewerkers die hulp kunnen gebruiken bij de gesprekken met patiënten. De app bevat patiëntvriendelijke teksten over de gevolgen van diverse malocclusies en de voordelen van clear aligners. De app helpt tevens bij het starten en sturen van gesprekken met patiënten over hun mondgezondheid en hoe ClearCorrect® kan helpen.


Partner worden