Dental Monitoring®

Bied gemak en maximaliseer de efficiëntie
in elke stap van uw patiënttraject.


SmileMate

Leg leads vast en beoordeel patiënten met een geavanceerde invoegtoepassing voor virtuele consulten voor uw website. Met behulp van door AI gegenereerde rapporten kunt u nieuwe patiënten aantrekken voordat ze een voet binnen uw deur hebben gezet.


Vision App

Creëer realistische lachsimulaties om meer gekwalificeerde leads vast te leggen. Online of in uw praktijk. Binnen enkele seconden.

Maak kennis met de eerste lach- en hulpmiddelsimulator in de tandheelkundige industrie die met afbeeldingen van het echte gebit van uw patiënten werkt.

Bekijk een voorbeeld van een ultrarealistische toekomstige lach, in een handomdraai.

Smile view

Bied patiënten de mogelijkheid hun hulpmiddelen te visualiseren en te kiezen.

Aligners

ScanBox- en wangretractormodellen variëren per land

Dental Monitoring

Bied uw patiënten meer gemak met monitoring op afstand. Zorg voor een buitengewone patiëntervaring en verbeter de efficiëntie van uw praktijk met virtuele monitoring van behandelingen.

Bevorder de therapietrouw

Controleer de voortgang van de behandeling en spoor problemen vroegtijdig op door nauwlettender toezicht op de behandeling tussen afspraken in en geautomatiseerde vervolgstappen.

Optimaliseer stoeltijd

Plan afspraken op het juiste moment in en loop nooit binnen bij een afspraak zonder van de belangrijkste informatie op de hoogte te zijn.

Vergroot de betrokkenheid

Geef patiënten het gemak om via de app verbinding met uw praktijk te maken. Stuur zo vaak als nodig instructies en vriendelijke herinneringen.


DENTAL MONITORING is een gedeponeerd handelsmerk van Dental Monitoring LLC (Parijs, Frankrijk)

Klaar voor de start?