ClearCorrect
flux de lucru digital

Cum funcționează

Fluxul de lucru digital ClearCorrect vă oferă o experiență flexibilă, integrată și completă de la început până la sfârșit pentru dvs. și pacienții dvs. Platforma noastră deschisă vă oferă flexibilitatea de a vă conecta realmente la orice sursă de scanare și imagistică digitală doriți, inclusiv o integrare directă cu TRIOS, Medit și Virtuo Vivo.

Încărcarea cazului

Înregistrați-vă ca utilizator pe dr.clearcorrect.com. După ce înregistrarea dvs. este acceptată, încărcaţi primul caz. Vom avea nevoie de rapoartele pacienților dvs., inclusiv prescripții, fotografii și amprente dentare sau scanări.

Configurarea tratamentului

După ce primim toate informațiile necesare pentru tratament, vom realiza o configuraţie detratament. Când configuraţia este gata, vă vom trimite un e-mail și o puteți verifica în ClearPilotTM.

Fabricarea

După ce aprobați configuraţia, începe procesul de fabricare! Imprimăm modele 3D, termoformăm materialul nostru ClearQuartzTM* pe acestea, ajustăm, șlefuim și verificăm calitatea înainte de a fi gata de livrare.

Expedierea

Majoritatea opțiunilor noastre de tratament expediază gutierele în faze de cel mult 12 pași.


*ClearQuartz nu este disponibil pe toate piețele.

Libertatea de a lucra așa cum doriţi.

Pentru că înțelegem că libertatea de a alege și controlul utilizatorului duc la rezultate mai bune pentru pacienți, oferim o platformă digitală deschisă, intuitivă, care funcționează ușor cu aproape orice dispozitiv digital de scanare și imagistică de pe piață.

Integrare mai uşoară cu mărcile noastre partenere

Primescan este o marcă comercială a Dentsply Sirona. 3Shape TRIOS este o marcă comercială a 3Shape. Planmeca Emerald este o marcă comercială a Planmeca. CS 3600 este o marcă comercială a Carestream Dental. Dental Wings este o marcă comercială a Straumann Group. iTero este o marcă comercială a Align Technology.


Planificarea digitală
controlată a tramentului

Personalizarea rezultatelor 
tratamentului este ușoară cu ClearPilotTM.


Dental Monitoring

Oferiți confort și maximizați eficiența la fiecare pas al călătoriei pacientului, prin soluții de digitalizare a cabinetului pentru a evalua, califica, selecta și monitoriza tratamentul pacientului - de la distanță.

Creșteți numărul potențialilor pacienţi potriviți

Verificaţi dacă un pacient este potrivit pentru tratament, instantaneu, folosind pluginul nostru de consultare virtuală care generează rapoarte bazate pe inteligență artificială.

Creșteți gradul de acceptare a cazurilor

Convingeţi-vă pacienţii să spună mai uşor„Sunt gata să încep acum!” cu singurul simulator de zâmbet și aparat din industrie care utilizează imagini reale ale dinților pacientului dvs.

Monitorizați de la distanță, optimizați timpul în cabinet

Detectați și monitorizați peste 130 de observații orale de oriunde, rămânând în același timp conectat cu pacienții prin intermediul mesajelor automate printr-o aplicație pentru pacienți.


ScanBox și modelele de retractor pentru obraz variază în funcție de țară.

Opțiuni de tratament pentru orice preferinţă

Cu mai multe opțiuni de tratament dintre care puteți alege, ClearCorrect vă oferă încrederea și flexibilitatea de a ajusta tratamentul în funcție de nevoile pacienților dvs.

  • Fără costuri de configurare sau anulare
  • Mai multe opțiuni de tratament dintre care să alegeți pentru nevoile dvs. terapeutice
  • Flexibilitatea de a personaliza perioada de purtare a gutierei, care vă oferă mai mult control

Sunteți gata să deveniți utilizator ClearCorrect?