Planificarea digitală controlată a tratamentului.

Personalizarea rezultatelor tratamentului este ușoară cu ClearPilotTM, instrumentul intuitiv de planificare a tratamentului, care vă oferă control și flexibilitate de la planificare până la aprobare.

ClearPilot vă permite să vedeți totul: detaliile cazului, rapoartele pacientului, prescripția iniţială, istoricul comentariilor și o mare varietate de instrumente de vizualizare, cum ar fi suprapunerea, diagrama ocluzală și grilele milimetrice. Cu ajutorul ClearPilot, dvs. și pacienții dvs. puteți vizualiza rezultatele tratamentului personalizat, ceea ce poate contribui la evaluarea clinică, planificarea digitală a tratamentului și implicarea sporită a pacientului.


Funcții esenţiale

 • GRILĂ

  Reduceți ambiguitatea! Grila milimetrică vă va indica măsurătorile exacte ale dinților și spațiilor.

 • VIZUALIZARE MULTIPLĂ

  Vizualizați arcada superioară și inferioară în ocluzie și în mod independent, în același timp.

 • SUPRAPUNERE

  Comparați orice pas cu poziția inițială a tratamentului.

 • OCLUZIE

  Trebuie să verificați dacă există contacte ocluzale dure? Avem instrumentul potrivit pentru dvs.

 • – editați mișcarea dintelui direct în modelul 3D.

 • – lăsaţi comentarii tehnicianului dvs. și vizualizați întregul istoric al comentariilor.

 • – vizualizați toate rapoartele într-un singur loc, inclusiv fotografiile, radiografiile și prescripția.

 • – vizualizați mișcarea completă planificată la sfârșitul tratamentului, precum și mișcarea planificată pentru fiecare pas, pentru fiecare dinte.

În cadrul ClearCorrect, suntem dedicați misiunii noastre de a asculta constant feedbackul clinicienilor noștri, pentru a continua să le îmbunătățim experiența și să le oferim instrumentele de care au nevoie în cabinetele lor. Platforma ClearPilot este modernă, cu noi funcții și îmbunătățiri adăugate în mod constant, așa că urmăriți noile actualizări captivante!

Nu toate funcțiile prezentate sunt disponibile pe toate piețele.

Help Center

Accesați Help Center pentru mai multe resurse, demonstraţii și cursuri educative.


ClearPilot este o parte esențială a sistemului nostru de
planificare digitală a tratamentului ortodontic

În misiunea noastră de a le oferi medicilor mai mult control, am dezvoltat un set de instrumente și parteneriate care vor duce experienţa dvs. cu gutierele transparente la un nou nivel. Alegeți orice scaner pentru a începe un caz, verificați-l și aprobați-l în ClearPilot și analizați cu atenție pacientul cu ajutorul partenerilor noștri de la Dental Monitoring.

Scanere intraorale
Folosiți scanerul preferat pentru o experiență flexibilă, integrată și completă de la începutul cazului şi până la sfârșitul acestuia, pentru dvs. și pacienții dvs.

ClearPilot
Personalizarea opțiunilor de tratament este ușoară cu ClearPilot, instrumentul intuitiv de planificare a tratamentului, care vă oferă control și flexibilitate de la planificare până la aprobare.

Dental Monitoring
Oferiți confort și maximizați eficiența la fiecare pas al călătoriei pacientului, prin soluții de digitalizare a cabinetului pentru a evalua, clasifica, selecta și monitoriza tratamentul pacientului - de la distanță.

Sunteți gata să deveniți utilizator ClearCorrect?