Gutieră de top

Concepute pentru precizie.

O combinație unică, concepută pentru a deplasa dinții în mod previzibil

De ce este nevoie pentru a deplasa un dinte? Este chiar simplu: o forță constantă, continuă. Doar gutierele ClearCorrect® prezintă o margine dreapta situată deasupra conturului gingival, combinată cu materialul nostru brevetat din trei straturi , ClearQuartz™. Rezultatul este o gutieră eficientă, cu o retenție remarcabilă, care nu face compromisuri în ce privește confortul, transparența sau rezistența: o gutieră concepută să vă ajute să atingeți rezultate optime pentru o varietate mare de cazuri.*

*Materialul din trei straturi ClearQuartz nu este disponibil pe toate piețele.

Material din trei straturi ClearQuartz™

ClearQuartz prezintă un strat elastomeric între două straturi dure, cu porozitate scăzută. Straturile exterioare îi permit gutierei să aibă o retenţie crescută și să fie rezistentă la pătare, în timp ce stratul interior îi permite gutierei să aplice o forță uşoară, constantă și continuă. În plus, ClearQuartz își păstrează de 10 ori mai mult din forța inițială decât alți competitori* și își menține forma pe toată durata de purtare a gutierei.**

A – material cu porozitate scăzută
B – strat elastomeric

* Informaţii suplimentare. Timp de 72 de ore.
** Informaţii suplimentare.


ClearQuartz își păstrează de 10 ori mai mult din forța inițială decât alți competitori1

1 Mai multe informaţii. Timp de 72 de ore.​


Marginea dreaptă ClearCorrect: s-a demonstrat că optimizează fixarea și retenția

Cu o margine dreaptă, necrestată, care depășește conturul gingival, gutierele ClearCorrect prezintă o retenție de 2,5 ori mai mare decât a gutierelor crestate și sunt concepute să obțină mişcări mai complexe ale dinților, reducând în același timp nevoia utilizării unor ataşamente.

Gutierele ClearCorrect prezintă o retenție de 2,5 ori mai mare comparativ cu cele cu linie crestată2

Cowley, D. Efectul designului marginii gingivale asupra retenţiei gutierelor termoformate. J Clin Orthod. 2012 Nov;46(11):697-702​


Gutierele ClearCorrect:
pentru o experiență perfectă a pacientului

O gutieră mai flexibilă care se adaptează mai bine pe dinți, cu o forță inițială cu 33% mai mică3, o transparenţă remarcabilă și rezistentă la pete? Nu e de mirare că pacienții apreciază atât de mult gutierele noastre.

Confort sporit
Forță inițială cu 1/3 mai mică

Aproape invizibilă

Rezistentă la pete

3 ClearQuartz vs. material cu un singur strat 0,030


Mărturii

Dr. Daniel Neves · Brazilia

Lansarea ClearQuartz reafirmă faptul că Straumann Group este duce inovația și tehnologia la maximum în domeniul ortodontic.

Dr. Ly T. Mar · Canada

A fost frumos… pacienții sunt fericiți, le adoră. Mult mai puține urgențe, un produs mult mai eficient: fixare mai bună pe dinți, mișcare mai bună, mișcare mai previzibilă… realizăm o mulțime de tratamente ClearCorrect chiar acum.

Dr. Rebecca Komischke · Germania

Marginea dreaptă extinsă [a ClearCorrect] este extrem de eficientă în obţinerea retenției de care avem nevoie pentru o mișcare previzibilă a dintelui.


Sunteți gata să deveniți utilizator ClearCorrect?