Gutieră Premier.
Rezultate demonstrate.

Gutierele ClearCorrect reprezintă punctul culminant al deceniilor de știință, cercetare și inovare în domeniul materialelor.

Începând cu materialul nostru compus din trei straturi, ClearQuartz™, la tehnologie, procese de design și caracteristici clinice care personalizează produsul, gutiera noastră de top este instrumentul ortodontic suprem de care aveți nevoie în cabinet.

Material din trei straturi ClearQuartz

Trimline înalt și drept

Funcții personalizabile

Experiența pacientului

*Materialul din trei straturi ClearQuartz nu este disponibil pe toate piețele.

ClearQuartz

Materialul nostru compus din trei straturi, lider în industrie, oferă un control ortodontic mai mare prin combinarea a două straturi de polimeri elastici cu un strat interior elastomeric, ceea ce duce la o aplicare blândă și consecventă a forței.

În timp ce stratul elastomeric interior asigură o forță delicată susținută, straturile exterioare ale ClearQuartz oferă o durabilitate remarcabilă; s-a demonstrat că prezintă o rezistență de patru ori mai mare la rupere decât polimerii cu un singur strat1.

1Date nepublicate.

Păstrarea forței în timp

Datorită proprietăților unice ale materialului ClearQuartz, gutierele ClearCorrect menține de zece ori mai mult din forța inițială comparativ cu produsele concurente. Această consecvență crescută a forței asigură o mișcare mai eficientă a dinților2; deoarece materialul își menține forma pe durata tratamentului, ClearQuartz crește previzibilitatea mișcării dinților3.

2 Mai multe informații. Timp de 72 de ore.
3 Mai multe informații.


Precizie tehnică.
Pentru rezultate mai previzibile.

Materialul gutierei este doar începutul. Trimline-ul drept și înalt asigură al ClearCorrect un control superior și o aplicare constantă a forței, pentru mișcări complexe mai previzibile. Trimline-ul drept și înalt, caracteristicile clinice demonstrate științific, precum și tehnologia și procesele de fabricație personalizate au ca rezultat o gutieră care asigură un control mai mare și o aplicare consecventă a forței pentru a realiza mișcări complexe într-un mod mai previzibil.

Deoarece depășește marginea gingivală s-a demonstrat clinic că trimline-ul drept și înat optimizează transmiterea forței, pentru o mișcare mai precisă a dinților și control îmbunătățit al rădăcinilor.4 De asemenea, s-a demonstrat că prezintă o retenție de 2,5 ori mai mare decât a gutierelor crestate, reducând nevoia de elemente auxiliare.5


Elshazly, T. et al. Effect of Trimming Line Design and Edge Extension of Orthodontic Aligners on Force Transmission: An in vitro Study. Journal of Dentistry (2022). doi: https://doi.org/10.1016/j.jdent.2022.1042765.
5 The effect of gingival-margin design on the retention of thermoformed aligners” by Daniel P. Cowley, James Mah, and Brendan O’Toole in the Journal of Clinical Orthodontics: JCO 11/2012; 46(11):697-702.6.
Date nepublicate. Acuratețe de 90% la 100 microni. Acuratețe de 98% la 150 microni.

În plus, procesul de fabricare personalizat al ClearCorrect îmbunătățește contactul cu suprafața dinților, pentru o distribuție optimizată a forței și mișcare precisă a dinților6.


Caracteristici clinice demonstrate științific

Caracteristicile noastre clinice au fost optimizate pentru a adapta tratamentul pacientului la nevoile sale: de la elemente de retenție personalizabile, la rampe de mușcare, la decupaje pentru elastice, la elemente de punți, bare și ghidaje,clinicienii pot integra oricâte strategii de tratament pentru a aborda cazuri care variază de la simple la complexe.

O experiență mai bună.
Pacienți mai fericiți.

Satisfacția pacienților poate face diferența; am dezvoltat gutiera ClearCorrect exact în acest scop.

Datorită designului în trei straturi al materialului ClearQuartz, pacienții se pot bucura de un confort îmbunătățit, dat fiind că stratul interior flexibil aplică o forță cu 1/3 mai redusă decât cea inițială asupra dinților7. În plus, tehnologia de fabricare digitală a ClearCorrect îmbunătățește designul trimline-ului pentru fiecare gutieră, asigurând confort și tratament personalizat. Aceste caracteristici aduc îmbunătățiri gutierelor ClearCorrect fără să compromită claritatea sau durabilitatea; în asociere cu protocoalele noastre clinice, pacienții pot obține rezultate mai rapide.

O altă caracteristică pe care pacienții o vor adora: S-a demonstrat că gutierele ClearCorrect sunt mai rezistente la pătare decât principala marcă de gutiere8.

7. Date nepublicate vs. material cu un singur strat 0,030.
8. Informații suplimentare. Gutiere scufundate în substanțele respective timp de 24 de ore la 37o C.

Deveniți partener chiar azi