A fogászati oktatás központjai (CoDE)

A legjobb az osztályban. Az Ön szolgálatában.

A CoDE jelentése Center of Dental Education [Fogászati oktatás központja]. Ezek független fogászati klinikák világszerte, kiváló szintű fogászati ellátással, a legfejlettebb kezelési eljárásokkal és a legújabb technológiával.

A klinikákat odafigyeléssel választjuk ki és szorosan együtt dolgoznak a Straumann Group-pal. A CoDE a legmagasabb minőségi standardokat alkalmazza a klinikai esetek dokumentációjában, és a legkorszerűbb képzéseket és oktatási tevékenységeket hajtja végre, a résztvevőkre szabva és a fejlett betegellátásra fókuszálva.

A szakmai képzési, oktatási és mentorálási tevékenységeket az orális rehabilitáció és az esztétikai fogászat területén valódi klinikai környezetben hajtják végre, lehetővé téve a résztvevők számára, hogy közvetlenül alkalmazzák a napi gyakorlatukban.

CoDE dióhéjban

A program előnyei

Független fogászati klinikák közössége.

Kiválasztott klinikák a legmagasabb minőségi és dokumentációs standardokkal.

A szakmai képzés, oktatás és mentorálás prémium szintje.

Valódi klinikai környezet.

Személyre szabott oktatás a résztvevőknek.

Az érdekelt felek előnyei

A fogászati közösségnek előnye származik a kölcsönösen előnyös bizonyítékokon alapuló klinikai, technológiai és oktatási partnerségből.

A CoDE klinikáknak előnye származik a Straumann Group innovációjának kiváltságos hozzáféréséből és az egyedi globális hálózatból.

A résztvevőknek előnye származik a vezető legkorszerűbb oktatásból, ami valódi klinikai környezetben, vezető klinikusok által történik.

Érdeklődik a CoDE folyamatos tanulás programban való részvétel iránt?

Ha érdeklődik valamelyik CoDE-ban való oktatás iránt és szeretne a program számos kiemelkedő részéből előnyre szert tenni, vegye fel velünk a kapcsolatot ezen az űrlapon keresztül és felkeressük Önt a továbbiak miatt.

Kapcsolatfelvétel

Beleegyezés az adatok felhasználásába*
Írja be újra a fenti kódot