Üzleti tevékenységünk


Bázelben, Svájcban található központjával a Straumann Group világelső az esztétikai fogászatban. A vállalatcsoport olyan globális és nemzetközi márkákat kínál, amelyek a kiválóság, az innováció és a minőség megtestesítői a fogpótlásban, valamint a korrekciós, esztétikai és digitális fogászatban. Köztük van a Straumann, a Neodent, az Anthogyr, a Medentika, a ClearCorrect, a Dental Wings és több más részben vagy teljesen a vállalatcsoport tulajdonában álló cég és partner.


A világon több mint 6000 alkalmazottal a Group fogászati implantátumokat, eszközöket, biokompatibilis anyagokat, CADCAM protéziseket, digitális eszközöket, szoftvert és láthatatlan fogszabályozót fejleszt, állít elő és kínál fogpótláshoz, helyreállításhoz, fogszabályozáshoz és megelőző fogászathoz. Teljes megoldást nyújtóként, egy holisztikus megközelítésre van szükség, képzést, támogatást és szolgáltatások széles skáláját kínálva a fogorvosok, klinikák és laboratóriumok számára világszerte. A Group vezető fejlesztőként egyetemekkel, kórházakkal, kutatóintézetekkel, kutatóhálózatokkal és tudományos közösségekkel működik együtt, hogy még magasabb szintű betegellátást biztosítson. Termékei, megoldásai és szolgáltatásai több mint 100 országban érhetők el a forgalmazó társvállalatok és partnerek globális hálózatának köszönhetően.


Víziónk

A víziónk: nem csak mosolyt csinálunk, hanem magabiztosságot adunk – szeretnénk az esztétikai fogászatban a kiválasztott partner lenni. Bővebb információért olvassa el Éves jelentésünket.

Termékeink

A Straumann Group fogászati implantátumokat, eszközöket, biokompatibilis anyagokat, CADCAM protéziseket, digitális eszközöket, szoftvert és láthatatlan fogszabályozót kutat, fejleszt, állít elő és kínál fogpótláshoz, helyreállításhoz, fogszabályozáshoz és megelőző fogászathoz.

Ügyfeleink

Termékeink és szolgáltatásaink széles skáláját kínáljuk világszerte fogorvosok, klinikák, fogászati ellátó szervezetek és laboratóriumok számára. 

Tudomány és oktatás

A Straumann Group együttműködik a vezető egyetemekkel, klinikákkal és kutatóintézetekkel a betegellátás színvonalának további növelése érdekében. Akadémiai partnereinkkel együtt támogatjuk a kutatást, valamint képzést és oktatást nyújtunk a fogászati szakemberek számára.

Gyártási helyek

Az implantátum-összetevők és az eszközök fő gyártási helye Brazíliában, Franciaországban, Németországban, Svájcban, Tajvanon és az Egyesült Államokban van, míg a CADCAM-protézisek marása központilag történik Brazíliában, Kínában, Németországban, Japánban, Luxemburgban és az Egyesült Államokban. A Straumann biokompatibilis anyagainak gyártó létesítménye Svédországban található. A láthatatlan fogszabályozókat Brazíliában és az Amerikai Egyesült Államokban készítik.