Dental Wings

A Dental Wings Inc. a digitális fogászati technológiák egyik vezető szállítója. Megoldásai lefedik a teljes digitális munkafolyamatot – a kezeléstől a végleges helyreállításig, beleértve a fogászati szkennelést, az implantátum megtervezését, a protézis megtervezését, a legyártást, valamint a kommunikációt a fogászati szakemberek között. A vállalat magántulajdonban van, nyereséges és a több mint 160 dolgozója 28 millió CAD bevételt ért el 2016-ban.

A 2007-ben alapított Dental Wings székhelye montreali, irodái pedig Berlinben, Chemnitzben (D), Lyonban (F) és Sencsenben (CN) találhatók. Termékeit világszerte több mint 45 országban terjesztik a vezető fogászati vállalatok. Víziója, hogy létrehozza a digitálisan dolgozó fogászati szakemberek legnagyobb globális hálózatát, és olyan diagnosztikai, tervezési és gyártási eszközöket biztosítson számukra, amelyekkel megnövelhetik a betegeknek nyújtott szolgáltatások hatékonyságát, minőségét és jövedelmezőségét.

A Straumann elsőként 2011-ben vásárolt 30%-os részesedést a Dental Wings-ben, amelyet 2015-ben 55%-ra, 2017-ben pedig teljes tulajdonviszonyra növelt.